DEČAK (9) UMRO JER RODITELJI NISU PRISTALI NA HEMOTERAPIJU: Hana i Viktor završili na sudu zbog smrti sina!

Oni se terete da su odbili lečenje deteta konvencionalnim metodama savremene medicine, kao i to da su odveli dete iz bolnice na sopstveni zahtev, zbog čega je bolest napredovala i dovela do širenja po vitalnim organima nakon čega je mališan umro

  • 26

Hana Gržetić i Viktor Brnobić iz Kostrene, u Hrvatskoj, nisu dozvolili da doktori njihovog 9-godišnjeg dečaka podvrgnu hemoterapiji, već su želeli da ga leče alternativnim metodama, pa su zbog toga dovedeni pred sud. Naime, njihov sin je preminuo 5. septembra 2015. godine, a sud je odlučio da su za njegovu smrt krivi roditelji!

SODA BIKARBONA - LEK ZA RAK ILI ZABLUDA? Italijanski lekar tvrdi da farmaceutska mafija krije lek od nas (VIDEO) (VIDEO)

Oni se terete da su odbili lečenje deteta konvencionalnim metodama savremene medicine, kao i to da su odveli dete iz bolnice na sopstveni zahtev, zbog čega je bolest napredovala i dovela do širenja po vitalnim organima nakon čega je mališan umro.

Devetogodišnjaku je u Dečjoj bolnici Kantrida početkom avgusta dijagnostikovan rak limfnih čvorova, a kad je doveden, bio je vidno natečen u vratnom delu. No nakon jednog dana koji je proveo na Kantridi roditelji su ga, uprkos insistiranju lekara da ostane i da se podvrgne hemoterapiji, izvukli iz bolnice. Potpisali su izlazak uz objašnjenje da žele još jedno mišljenje. Nakon toga su ga podvrgnuli alternativnim metodama lečenja.

Otac Viktor Brnobić objasnio je poslije da su dečaka "odlučili da leče prirodnim neagresivnim putem uz pomoć sode bikarbone i limuna (Simoncellijeva terapija), prirodnih sokova po naputku doktora Gersona (Gersonova terapija poznata javnosti od 1934. godine) i raznim biljnim kapima, tinkturama i antibioticima na istoj bazi" te da su, dan pre nego što je završio u bolnici, uspeli da nabave i kanabisovo ulje. Za hemoterapiju je isticao da je to "bojni otrov".

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    20. jul 2016 | 13:33

    A kolika je verovatnoća izlečenja hemoterapijom?

  • victoria

    20. jul 2016 | 12:22

    To sto je jedno dete umrlo nije dokaz da priridno lecenje je manje efikasno od konvencionalnog. Cak naprotiv. Treba se pitati koliko umru oni koji primaju hemoterapiju. Mnogo vise.

  • IQ

    20. jul 2016 | 23:00

    Učinio bih isto kao i ovi roditelji, ali bi od tih pametnih doktora tražio da potpišu da su odgovorni za smrt deteta ako hemoterapija ne uspe što oni sigurno nebi učinili i na taj način se ogradio. J. Beni farmaceutski monopol i pljačka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA