≫ 

"KRVNIČKI SU MI PRETUKLI SINA ZBOG DEČJE ŠALE": Stravični vapaj Beograđanina Aleksandra K. (FOTO)

Povređeni dečak kaže da je devojčicu gurnuo i da je pala u travu, ali da se nije povredila

  • 46

Petnaestogodišnjeg U. K. iz beogradskog naselja Kovilovo prema rečima njegovih roditelja, pretukao je pre dva dana nepoznati muškarac star oko 40 godina.

MLADOG BANKARA PRETUKLI U POZNATOM NOĆNOM KLUBU: "Vlasnik i obezbeđenje su me udarali i slomili mi obe ruke"

Prema dečakovim rečima, sve se dogodilo zbog devojčice A. koja se starijima požalila da ju je U. K. davio.

U. K. sada, prema rečima oca Aleksandra ima kontuziju vilice, i vrat mu je ukočen, pa nosi kragnu. Devojčica, kada je u Srbiji, živi u Kotežu, ali je često kod kume u Kovilovu. Inače živi u Kanadi.

Prema rečima roditelja U. K, vršnjačka čarka se otrgla kontroli.

Sve je počelo, u nedelju, 17. jula, kada se vraćao kući sa fudbala. Bio je u društvu drugara...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- A. nam je išla u susret. Počela je odjednom da me psuje i naziva svakakvim imenima. Nosim protezu, pa se rugala mojim zubima. Rekao sam joj da se smiri - priča U. K. dodajući da ju je tada gurnuo, da je devojčica pala u travu, ali da se nije povredila.

- Stajao sam pored nje i govorio joj kako to nije lepo - i posle pet minuta smo otišli kućama. - Niko je nije gušio, kako ona tvrdi, sama je otišla kući - navodi dečak.

Prema rečima majke dečaka, S. K, uveče je došla žena kod koje devojčica povremeno boravi u Kovilovu, Dragana M. i počela da preti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dovešću ja nekog starijeg, pa ćeš videti kako je to - rekla je tada Dragana M, prema rečima oca, Aleksandra koji tvrdi da su mu sina krvnički pretukli zbog dečje šale.

U. K. je kroz prozor video jednu od ćerki Dragane M. kako sa dva nepoznata muškarca stoji ispred njegove zgrade i pokazuje pravo na njegove prozore, priča otac Aleksandar. Sutradan je U. K. sa drugarima bio u parkiću, oni su sedeli, dok je on malo dalje pimpovao loptu. U društvu devojčice koju je navodno davio, bila su njemu dva nepoznata muškarca. Prišli su dečacima na klupi...

- Video sam ih, iako oni mene nisu. Video sam da je i devojčica o kojoj sam vam pričao s njima. Kad sam čuo šta pitaju, odmah sam rekao da sam ja dečak kojeg traže. Onda je jedan od njih dvojice prišao i pitao me kako smem da je davim. Hteo sam da mu objasnim, ali mi je lupio šamar. Posle me je još udarao, ali se ja toga ne sećam. Zaneo sam se, čak sam i izgubio svest na kratko - priča U.K.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dečaku je potekla krv iz usta, on se sagao da ispljune, ali je nepoznati batinaš nastavio da ga udara. Prema navodima roditelja, drugi muškarac je stajao kod dečakovih drugara, sprečavajući ih da mu pomognu na bilo koji način.

Svi su potrčali ka parkiću, čak i neke komšije, ali su u međuvremenu dva muškarca obišla zgradu s duge strane, sela u auto i odjurila.

- Bilo je tu nekoliko majki s malom decom i baka, deca su se uplašila, vrištala su, neka posle nisu mogla da spavaju od onoga što su videla - priča usplahireno dečakova majka, nastavljajući - Pozvali smo miliciju, dali izjave, pa su onda oni pozvali Hitnu koja je brzo stigla. Sina su prevezli u Urgentni centar. Danas bi trebalo da ode i na pregled kod psihologa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dobro sam, onako - kaže nam dečak uz osmeh, a mama i tata dodaju da je uvek sa društvom, a da pogotovo sada ne treba napolju da bude sam.

Prema rečima mame S. K, njen sin trenira fudbal, loptu obožava, ljubimac je i starijih i mlađih koji žive u ovom naselju.

- Vaspitavamo ih da postanu ljudi kako treba, korisni, nisu on i njegov stariji brat cvećke, ali nisu nasilni. Sad nam je milicija prvi put u životu došla na vrata.

- Ja želim da se zakonski kazni komšinica Dragana. M, koja nije smirila situaciju već se svađala, raspravljala i pretila. Samo bih volela da stanem pred nju i da je zapitam "zašto?" - kaže S. K.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, komšinica Dragana K. kaže da ona s tim nema veze.

- To je dete, zašto da mu nameštam batine? - kaže Dragana M.

Prema njenim rečima, devojčica je čim je ušla u stan, počela da plače i rekla da ju je U.K. davio, prethodno je pojurivši i bacivši na zemlju.

- Odjurila je kod njegovih roditelja, raspravljala se i otišla - objašnjava ona.

Dragana M. kaže da je tada pitala dečaka: "Hoćeš da ti dovedem nekog dečaka da se biješ?"

Siledžija maltretirao slabijeg dečaka od sebe, ali nije očekivao da on OVAKO BIJE (VIDEO)

Ona je, kaže, dala izjavu u policiji gde je navela da nije videla kada su dečaka tukli i ko ga je tukao.

- Pitala sam i devojčicinu majku, moju kumu, o čemu se radi, ona kaže da nema pojma - navodi Dragana M.

Mamu devojčice A. pozvali smo da nam kaže šta se zapravo desilo, ali je žena koja se javila na telefon, kada smo se predstavili, rekla da je u pitanju greška, da ona nije mama devojčice A. i da smo pogrešili broj, te smo ostali uskraćeni za komentar.

Pogledajte i TNOW prilog o tome zašto toliko mladih strada u oružanim incidentima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roditelj

    21. jul 2016 | 16:18

    Roditelji, probudite se !!!

  • zeka

    21. jul 2016 | 18:02

    Sta god da je, devojcica nije povredjena, ali da dodje balvan i da batinja tudje dete ,sliucaj za tuzilastvo,sinak uzmi tu povrednu listu i pravac u policiju.

  • Ultra

    21. jul 2016 | 18:16

    Prolazila sama pored njega koji je bio u grupi dečaka i počela da mu se ruga i da ga psuje...Da sam ja nekad, u vreme kad sam bio klinac, došao i odvalio takvu laž, ćale bi me još dodatno izudarao što ga lažem. Neka druga vremena su stigla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA