OPTUŽENI JE KAO RAZMAŽENO DERLE: Valjao se po podu i bacao sladoled po kafiću!

Ovaj Kikinđanin je prvu osuđujuću presudu zaslužio čim je postao punoletan

  • 0

Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi podnelo je optužnicu protiv N. N. (40) iz Kikinde da je narušavao javni red i mir u jednom gradskom kafiću-kockarnici.

OVAKO JE ZLATAN GRLIO SINA UBICU: Očeva ljubav i pažnja Ignjatu nisu bili dovoljni? (FOTO)

Po presudi suda u Kikindi, on nije počinio krivično delo nasilničkog ponašanja, za šta ga je optužilo Osnovno javno tužilaštvo.

Kikinđanin je od ranije poznat državnim organima, jer je još od maloletničkih dana bio optuživan za razna krivična dela, a prvu osuđujuću presudu zaradio je čim je postao punoletan. Međutim, u slučaju iz avgusta 2014. godine, u kom je okrivljen za krivično delo nasilničkog ponašanja, Osnovni sud u Kikindi ga je oslobodio, pošto je Viši sud u Zrenjaninu prvobitnu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovni postupak.

Događaj u kojem je okrivljeni pretio radnicama dogodio se u jednom kafiću-kockarnici na glavnoj gradskoj ulici u Kikindi, početkom avgusta 2014. godine u poslepodnevnim satima. Pošto je radnica odbila da mu uključi aparat za kockanje, jer nije imao novca, on je ženi pretio i valjao se po podu lokala.

Foto: Foter/Flickr Foto: Foter/Flickr

SKINUO GAĆE I OBAVIO VELIKU NUŽDU USRED KOCKARNICE: Razlog zbog kog je to uradio je bizaran!

Pošto su ga radnice zamolile da napusti lokal, on je prvo bacio porciju sladoleda na pod, potom staklenom flašicom vode razbio izlog lokala i bacio stolicu na poker aparat i na kraju se uneo u lice radnici i izrekao pretnju da će ih sve pobiti, a pri izlasku iz lokala pljunuo na nju i još jednu radnicu.

Pogledajte i najvažnije vesti u prilogu TNOW:

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA