STRAŠNA NESREĆA U MAGLAJU: Devojčicu (13) udarila struja, sa teškim povredama prebačena u bolnicu!

Nesreća se dogodila tako što se devojčica popela na jedan od vagona-cisterni na Železničkoj stanici Maglaj i ušla u strujni krug. Nakon povrede bila je u svesnomstanju sve do dolaska Hitne pomoći

  • 1

Devojčicu A.B. (13) udarila je struja večeras u 20:30 u vagonu u blizini železničke stanice u Maglaju i teško je povređena.

Nesreća se dogodila tako što se devojčica popela na jedan od vagona-cisterni na Železničkoj stanici Maglaj i ušla u strujni krug. Nakon povrede bila je u svesnomstanju sve do dolaska Hitne pomoći i pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice Maglaj koji su izvršili njenu evakuaciju s vagona i transport do Doma zdravlja Maglaj, prenosi avaz.ba.

MISTERIOZNA SMRT OCA I ĆERKE U NOVOM KNEŽEVCU: Otac umro od STRUJNOG UDARA U KADI, ćerka od ŠOKA?

Na licu mesta uviđaj vrše pripadnici Policijske stanice Maglaj, istražitelji i dežurni kantonski tužilac.

TRAGEDIJA U NIŠU: Dečaka (17) udarilo 25.000 volti! Hteo da se slika na vagonu (FOTO)

U Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Maglaj kažu da je devojčica u svesnom stanju, ali s teškim telesnim povredema i opekotinama koje su zahvatile veći deo tela, upućena na Urgentni blok Kantonalne bolnica Zenica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA