POZNATI SPORTISTA ĆE ZAGLAVITI 10 GODINA ZATVORA jer je hteo da ima seks s dečakom (6)

On je pokušao da ima seks sa dečakom kada je bio u poseti Americi, a sud u SAD mu je zbog ovog seksualnog prekršaja odredio kaznu zatvora od 10 do 13 godina

  • 9

Australijski igrač rabija Majkl Kvin iz Melburna, poznat tamošnjoj javnosti, završiće "iza rešetaka", a kazna će trajati najmanje 10 godina zbog pokušaja da spava sa 6-godišnjim dečakom.

MRAČNA STRANA DONALDA TRAMPA: Seks-skandal potresa Ameriku, evo šta je radio U ĆERKINOM KREVETU (FOTO)

On je pokušao da ima seks sa dečakom kada je bio u poseti Americi, a sud u SAD mu je zbog ovog seksualnog prekršaja odredio kaznu zatvora od 10 do 13 godina.

Kevin je uhapšen 21. maja zbog uznemiravanja maloletnika i pokušaja seksualnog zlostavljanja. U Ameriku je doputovao dva dana ranije, a za njegove planove, o seksu sa maloletnikom, nisu znali njegovi drugari koji su doputovali sa njim.

Suđenje mu je zakazano za 3. oktobar 2016. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dan

    21. jul 2016 | 16:34

    Sudije u Srbiji procitajte ovaj clanak vise puta, mozda nesto i shvatite .

  • Nino

    21. jul 2016 | 16:24

    On je glupan i ima kokosiji mozak, nema cak ni taj jer pijetao nikad neskace na pilice vec odrasle kokoske. To su paredzije koje imaju sve u zivotu i uvijek ih interesuje nesto novo pa cak iako je zabranjeno voce. Samo ostre kazne za glupane.

  • Milica

    21. jul 2016 | 18:22

    Vidite ovo...matretiranje maloletnika! I ovakva kazna! Pa nama to treba, takve kazne, da se bolesnici samo pitaju: "sta mi je to trebalo?" Njega niko nije ni pitao da li mu je pamet bila pomucena! Tako treba a ne kao ovi nasi! Samo sto ih ne nagrade za zlocin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA