ANA FILIPOVIĆ JE NARUČILA "AJFON 5S" I PLATILA GA 18.000 DINARA: Kad je otvorila kutiju, NIJE JOJ BILO DOBRO! (FOTO)

- Nisam sigurno ni prva ni poslednja koja je prevarena, zato želim da svima skrenem pažnju na ovo - priča za "Telegraf" uznemirena Ana

Beograđanka Ana Filipović (20) nasela je na prevaru i ostala "kratka" za 18.000 dinara. Ana je preko jednog sajta poručila mobilni telefon iphone 5s i sutradan dostavom dobila točkić od fotelje!

- Želim svima da skrenem pažnju! Naručila sam telefon preko sajta lalafo, dala sam pare i kada sam otvorila imala sam šta da vidim. Umesto telefona od 18.000 dinara, dobila sam točkić od fotelje. Mislila sam da je sajt zaštićen kao i drugi preko kojih možete da kupujete i prodajete uz neku malu članarinu. Odmah po prijemu paketa uputila sam se u stanicu policije. Nažalost, nisam sigurno ni prva, ni poslednja koja je prevarena, zato želim da svima skrenem pažnju - priča za "Telegraf" uznemirena Ana.

NAJVEĆA PREVARA NA FB DO SADA: Ako dobijete OVU notifikaciju, možete da ostanete BEZ PROFILA (FOTO)

Ana je, kako kaže, zamolila poštara da sačeka da otvori paket, ali joj je on rekao da nema vremena i da mora da razvozi dalje.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Ovo je PRAVA ISTINA o Beograđaninu kome se osvetila devojka, jer ju je VARAO! (FOTO)

- U pošti su mi rekli da oni pakete ne smeju da proveravaju i otvaraju. Kada sam pozvala broj, preko kog sam naručila, niko se nije javio, a na poruke koje sam slala, stigli su mi samo "Ok" odgovori i poruka: "I meni je stigla uplata" - otkriva Ana.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Pozvali smo broj pošiljaoca sa uplatnice, čije ime je poznato redakciji, ali je na pomen redakcije "Telegrafa" prekinuo vezu i ubrzo potom poslao SMS u kome kaže da je u pitanju greška.

- Neću odustati dok se ne kazni NN osoba - poručuje Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iq2

    22. jul 2016 | 14:28

    Aaaaahhhhaaahhhhaaaahhhhaaahhhhaaaahhhhaaaahhhhaaaaaaa, crću majko moja! Pa sta ocekujes za 18000 dinara? Jel bar radi točkić?

  • Brigada

    22. jul 2016 | 13:58

    Kazu da treba malo ukljuciti mozak pre nego sto kupis bilo sta preko interneta...

  • Nikola

    22. jul 2016 | 14:26

    18000 iphone. ...i treba ih varati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA