"JAVIO "MI SMO TU", A ONDA JE POČEO MASAKR": Srpski bokser osumnjičen za KRVAVI PIR na Kipru

- Samo što je otišao u toalet, u restoranu su se pojavile ubice sa kapuljačama i započele pucnjavu. Dejan je neposredno posle toga izašao i uopšte nije bio uznemiren, a prilikom davanja izjave policiji naveo je da je pričao sa devojkom - pišu kiparski mediji

  • 1

Dejan Loj (42), Srbin koji već nekoliko godina živi na Kipru, osumnjičen je da je učestvovao u masakru u Aja Napi, kada su četiri osobe ubijene.

ŽESTOK VATRENI OKRŠAJ: Četiri osobe poginule u pucnjavi na Kipru

U prepunom restoranu 23. juna ubijeni su preduzetnik Fanos Kalopsidioti (51), njegova supruga Skevi (39) i Elijas Hadžieftimiju, policajac koji je u to vreme bio na dužnosti. Takođe, ubijen je i jedan od napadača koji je albanskog porekla, dok je jedan od preduzetnikovih telohranitelja povređen. Deca ubijenog Kalopsidiota, stara 14 i 13 godina, preživela su sakrivši se ispod stola.

BRAVO, MAJSTORI! Mladi informatičari se vratili u Srbiju sa 3 MEDALJE!

Dejan Loj, koji je učestvovao na takmičenjima borilačkih veština, u noći pucnjave bio je u restoranu, a radio je kao telohranitelj porodice Kalopsidioti. Kako kiparski mediji prenose, neposredno pre pucnjave Loj je u toaletu restorana razgovarao s nepoznatom osobom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

"Mi smo ovde", rekao je, prema navodima kiparskih medija i prekinuo vezu. Zatim je poslao poruku sa svog mobilnog telefona.

- Samo što je otišao u toalet, u restoranu su se pojavile ubice sa kapuljačama i započele pucnjavu. Dejan je neposredno posle toga izašao i uopšte nije bio uznemiren, a prilikom davanja izjave policiji naveo je da je pričao sa devojkom - pišu kiparski mediji.

Kiparska policija veruje da je ovaj zločin unapred isplaniran, a Dejan je osumnjičen kao čovek koji je znao kretanje biznismena, te su sada kontrolisani pozivi s njegovog telefona, kao i bankovni računu.

Pored Loja, osumnjičen je i Albanac Aleks Bureli, za kojeg se misli da je bio drugi strelac na ubijenog Kalopsidiotu, ali i još šest muškaraca, prenosi Blic.

Pre četiri godine na svega 600 metara od mesta ovog ubistva desila se pucnjava u kojoj je u okviru naručenog ubistva ubijeno pet osoba. Pretpostavlja se da je Kalipsidioti i tada bio meta.

(Telegraf.rs / Izvor: cyprus mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA