≫ 

Na AUTOPUTU se prevrnuo BROD! Na putu KA MORU kilometarske kolone! (FOTO)

Loše vesti za sve one su se baš danas zaputili na letovanje

  • 5
Foto: Čitalac portala Index.hr Foto: Čitalac portala Index.hr

Većina turista koji su se zaputili na letovanje na "plavi Jadran" , ili se sa njega vraćaju, danas baš neće imati srećno i lagodno putovanje. Zbog broda koji se prevrnuo na autoputu A1 ka Splitu, saobraćaj je u potpunom zastoju.

NI ROZGA, NI SEVERINA: Za nju kažu da je najveća SEKS-BOMBA u Hrvatskoj, a tek da vidite njen vreli spot... (VIDEO)

U pitanju je tačka između čvorova Sveti Rok i Maslenica, na 235. kilometru (vijadukt Baričevići), pa se u smeru Splita vozi se suženim kolovozom, otežano, uz ograničenje brzine od 40km/h i u koloni od oko 1 km, prenosi portal Index.

Saobraćaj kroz tunel Sveti Rok u smeru Splita se propušta. Zbog pojačanog izlaza vozila, na čvoru Sveti Rok u smeru Splita kolona je oko 2-3 km. Moguć je i obilazak državnim putevima DC50 i DC54 od čvora Sveti Rok preko Gračaca i Zatona obrovačkog do čvora Maslenica, te od čvora Gornja Ploča državnom cestom DC522 prema Udbini i dalje prema Gračacu.

Takođe, zbog saobraćajne nezgode na zagrebačkoj obilaznici (A3), pre motela Plitvice (15. km +500), između čvorova Jankomir i Lučko, u smeru istoka vozi se usporeno, u kraćoj koloni.

Pojačan je saobraćaj na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici u oba smera, na autoputu A1 Zagreb-Split-Ploče u oba smera, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smeru istoka, duž Jadranske magistrale (naročito na prilazima Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te na deonici Split-Omiš-Makarska), kod tunela Učke u smeru Rijeke, na autoputu A7 kod čvora Matulji i na putevima u Istri.

Foto: Čitalac portala Index.hr Foto: Čitalac portala Index.hr

Na GP Kaštel i Plovanija kolona koja se delom proteže i na Istarski ipsilon duga je oko 2 km. Na naplati Lučko, na izlazu sa autoputa A1 u smeru Zagreba kolona je oko 2,5 km. Pojačan je saobraćaj i na ulazu prema Karlovcu, no nema dužih čekanja. Na naplati Demerje nema čekanja.

Pojačan je saobraćaj i na autoputu A2 Zagreb-Macelj u oba smera i Goričan-Zagreb u smeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u oba smera, A6 Rijeka-Zagreb u smeru Rijeke, na autoputu A7 GP Rupa-Diračje kod čvora Matulji u smeru Opatije / Istre te na dionici prema ostrvu Krku, riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu, ostrvu Krku, na Istarskom ipsilonu te u većini trajektnih pristaništa prema ostrvima.

Na naplati Lučko moguća su čekanja na ulazu prema Karlovcu. Vozačima se savetuje da održavaju bezbednosni razmak između vozila, naročito tokom vožnje u koloni. Kolnici su mestimično mokri i klizavi u centralnoj Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA