≫ 

UŽAS: Poznati srpski restoran izgoreo u stravičnom požaru! (FOTO)

Kako još nezvanično saznajemo, do požara je došlo paljenjem peći u kuhinji restorana kada je osoblje počelo sa radom, u momentu vatra je uhvatila krov od trske i plamen je počeo da se širi

  • 1

Deo poznatog zrenjaninskog restorana "Debela mačka" koji se nalazi u delu grada pod nazivom "Šećerana" buknuo je danas u požaru, u ranim jutarnjim časovima. Kako još nezvanično saznajemo, do požara je došlo paljenjem peći u kuhinji restorana kada je osoblje počelo sa radom, u momentu vatra je uhvatila krov od trske i plamen je počeo da se širi.

- Ceo krov je izgoreo, vatra se neverovatnom brzinom širila - priča nam jedan od očevidaca koji je toga trenutka prolazio pored restorana. Najpre sam video dim, a onda kako sam se približavao restoranu, ugledao sam da gori. Ljudi su stajali ispred i vatrogasci su brzo stigli - priča nam meštanin koji kaže da je rado dolazio u ovaj restoran.

POŽAR U NOVOM BEOGRADU: Zapalila se baraka, na Pet centru popucala stakla! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ubrzo nakon nemilog događaja došla je Vatrogasna jedinica koja je lokalizovala požar, ali se gust dim još dugo širio čitavim naseljem.

OVAKVA EKSPLOZIJA SE JEDNOM VIĐA: Nesreća kod Zrenjanina PRESTRAVILA svedoke! (VIDEO)

U trenutku izbijanja požara u restoranu "Debela mačka" nije bilo gostiju, sem osoblja restorana koje je prošlo bez povreda.

Istraga je u toku, a zašto je došlo do izbijanja požara, znaće se nakon detaljne istrage.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA