U Beogradu uhapšen osuđeni ubica posle DEVET MESECI BEKSTVA iz zatvora!

U Beogradu uhapšen osuđeni ubica Jovica Zindović koji je bio u bekstvu više od devet meseci

  • 2

Posle devet i po meseci od spektakularnog bekstva iz bijelopoljskog zatvora, uhapšen je osuđeni ubica Jovica Zindović, i to juče u jednom beogradskom lokalu, po međunarodnoj poternici crnogorske policije.

DEKA VESELIN RAZBIO SVOM CIMERU LOBANJU JER JE HRKAO: Tukao ga protivpožarnim aparatom u staračkom domu!

Iz vrha Uprave policije kažu da je hapšenje opasnog begunca rezultat višemesečne operativne saradnje kriminalističkih policija Crne Gore i Srbije. Nezvanično, jučerašnja policijska akcija izvedena je na osnovu konkretnih operativnih podataka crnogorske policije, prenose Dnevne novine.

- Crnogorska policija je nakon bekstva Zindovića iz zatvora u Bijelom Polju, aktivno radila na ciljanoj potrazi za Zindovićem, za kojim se tragalo na nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou. Crnogorski Interpol je kroz međunarodno policijsku saradnju sa partnerskim službama intenzivno razmenjivao informacije u cilju lociranja Zindovića i njegovog hapšenja - objasnio je sagovornik Dnevnih novina.

Zindović je bežao od policije više od devet meseci, a zbog njegovog nestanka u međuvremenu su krivično odgovarali direktor bijelopoljskog zatvora Goran Šćekić i službenici Duško Tomić, Safet Dizdarević i Sead Alić.

Zindović je, inače, bio na izdržavanju petnaestogodišnje kazne zatvora zbog ubistva Luke Popovića kada mu je omogućena poseta bolesnoj majci, koju je iskoristio za bekstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Govnir

    22. jul 2016 | 17:51

    Kakva brzina i rad sr policije Definitivno the best police in the world

  • mita

    22. jul 2016 | 20:43

    rezultat višemesečne operativne saradnje kriminalističkih policija Crne Gore i Srbije ILI GA JE JEDNOSTAVNO NEKO DRUKNUO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA