SKALP NA DALMATINSKI NAČIN: Mladiću usred Splita odrali kožu s glave! (FOTO)

"Bilo ih je šest-sedam. Bez ikakvog razloga divljački su me izmasakrirali. Ne znam ni sam koliko sam ležao krvav na ulici", kaže Domagoj Galić

  • 5

Proslava pete godišnjice mature za 23-godišnjeg zubnog tehničara Domagoja Galića iz Splita završila je "posetom" Hitnoj hirurškoj intervenciji u splitskoj bolnici, nakon što ga je, kako sam kaže, bez ikakvog razloga, napala i brutalno pretukla grupa mladića kad se oko tri sata ujutro vraćao kući s proslave.

U bolnici mu je naknadno utvrđeno pucanje jagodične kosti, oštećenje rožnice oka, izbijena su mu dva zuba - jedan prelomljen na pola i dva oštećena, ima višestruke podlive, posekotine i razderotine po čitavom telu.

O proživljenoj torturi i užasu najbolje svedoči to što je Domagoju u gornjem delu čela doslovno oguljeno nekoliko centimetara kože s kosom, kao da ga je neko pokušao skalpirati.

Nakon što je u subotu oko 13 sati otišao u splitsku bolnicu, doktori su obavestili policiju koja je potom vrlo brzo privela na razgovor 21-godišnjeg Hrvoja Đ. iz Splita.

On je priznao policajcima da je napao i povredio Domagoja, a kao razlog je naveo da ga je ovaj provocirao, vređao i svašta mu dobacivao u autobusu.

(D.Z. / Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. maj 2012 | 17:54

    Hrvoje to nije lepo, i to u trenutku proširenja EU na jugoistok evrope. Srami se. A i ti Domagoj nisi se doma moga vratiti prije!

  • JA

    29. maj 2012 | 21:47

    znam da ce sad bit onih minusa al niko nikog ne napda bez razloga ovaj se pjan vraco s proslave tako da je sve moguce i provociranje i psovke

  • kosticpredrag

    29. maj 2012 | 20:37

    e pa domagoj,sledeci put ranije kuci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA