≫ 

KRVNIK NAMAMIO ŽRTVE OGLASOM O BESPLATNOJ HRANI NA FEJSU: Stravični detalji masakra u Minhenu! (FOTO) (VIDEO)

Policija je među prvima privela na saslušanje oca osumnjičenog napadača, a tim forenzičara pretražuje stan u kome je živeo sa roditeljima

  • 15

Nakon što je osamnaestogodišnji Nemac iranskog porekla juče izveo napad na tržni centar u Minhenu, policija je započela istragu tokom koje ispituje svedoke i potencijalne saučesnike u ovom masakru.

(UŽIVO) JUTRO POSLE MASAKRA U MINHENU: Krvnik Nemac (18) iranskog porekla, ubijeno najmanje 10 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Prema navodima nemačkih medija, policija je među prvima privela na saslušanje oca osumnjičenog napadača, a tim forenzičara pretražuje stan u kome je živeo sa roditeljima.

Komšije napadača tvrde da je mladić bio povučen i tih.

Pronađeno telo u blizini mesta pucnjave u Minhenu: JEDAN OD NAPADAČA IZVRŠIO SAMOUBISTVO? - Moj prijatelj je išao u školu sa njim, pa ga je prepoznao sa jednog snimka napada. Kaže da je bio jako miran mladić - kaže jedan od komšija iz minhensek oblasti Maksvor štad, gde je napadač živeo. BARAK OBAMA SE SMEJAO dok je govorio o masakru u Minhenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžer je putem Fejsbuka postavio reklamu o besplatnom obroku u McDonalds-u, sa ciljem da privuče ljude u restoran, kako bi ih ubio. Vreme za navodni besplatni obrok se poklapa sa vremenom kada je izvršen masakr, tvrde izvori iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loki

    23. jul 2016 | 10:21

    Sve vise i vise ce biti ovakvih napada na neduzne ljude.... Ali sta reci kada je zapad unistavao bliski istok godinama ., Sve je to efekat onog sto su oni radili godinama .... Najgore je sto ce toga mozda biti i kod nas....

  • Boki

    23. jul 2016 | 09:59

    Sad ce Merkelova da posalje sve izbeglice nazad za srbiju. Tu su Vucic i Vulin da ih hrane i neguju

  • SAŠA FRANKFURT

    23. jul 2016 | 14:16

    Nemojte više da pišete NEMAC, to je iranac sa nemačkim pasošem!! Pravno jeste nemac, ali to su gluposti!! Možeš da imaš i 10 pasoša ali, opet si to što jesi!! Žalosno za ove ljude što su poginuli! Neka im je laka zemlja, saučešće porodicama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA