• 39

OBRT U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Inspektor koji je znao SVE o ovom svirepom zločinu pobegao u Nemačku!

Inspektor je suspendovan kada je ustanovljeno da u jednom predmetu nedostaju pare i mobilni telefon

  • 39

Inspektor koji je radio na rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, a koji je suspendovan i protiv kojeg je tužilaštvu podneta prijava zbog krađe, zbrisao je u Nemačku.

SEKTAŠKI SIMBOLI NA ULAZU U STAN RADE IZ BEČA: "Iscrtali su ih na Zoranov 38. rođendan"!

On je radio u Odeljenju za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, pod suspenzijom je već mesec dana i preti mu otkaz u policiji ukoliko se u istrazi Prvog osnovnog tužilaštva potvrde navodi krivične prijave koju je protiv njega podneo Sektor unutrašnje kontrole MUP-a.

U Nemačku je otputovao ubrzo nakon što je suspendovan, ali njegovi poznanici i kolege ne znaju kakvi su njegovi planovi, i da li je ta poseta samo turistička.

Foto: Telegraf, Facebook/zoran.marjanovic.731

Foto: Telegraf, Facebook/zoran.marjanovic.731

- Iako je suspendovan pre mesec i po dana i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je ukrao novac i mobilni telefon iz predmeta, nema nikakvih pravnih prepreka da on putuje u inostranstvo. Protiv njega nije raspisana ni potraga ni poternica, tako da zasad može nesmetano da se kreće, međutim neobično je što se nikome nije javio otad - kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

Za njim, objašnjava naš sagovornik, može da bude raspisana poternica samo ukoliko bude optužen za krađu, a ne bude se odazivao na pozive suda.

- Do tada je miran - konstatuje naš sagovornik.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Inspektor je suspendovan kada je ustanovljeno da u jednom predmetu nedostaju pare i mobilni telefon. Naime, on je priveo dilera kome je privremeno oduzeo oko 20 evra i skoro 40.000 dinara, kao i tri mobilna telefona.

RADA MI NIJE ČESTITALA ROĐENDAN! Zoran Marjanović progovorio o skandaloznim porukama

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Protiv dilera je u redovnom postupku podneta krivična prijava, a on se nedavno pojavio u policiji tražeći da mu vrate oduzeti novac i telefone. Ispostavilo se da nema ni novca ni telefona, a osumnjičeni je ispričao da se, između ostalog, dogovorio sa inspektorom da mu proda jedan od telefona, te da očekuje i taj novac.

Kako se među oduzetim stvarima nije moglo naći ni jedno ni drugo, ceo slučaj odmah je prosleđen u nadležnost Sektora unutrašnje kontrole. Inspektori tog sektora su odmah sproveli istragu i utvrdili da inspektor nema dokaza da je dileru vratio novac, kao i da jedan mobilni telefon nedostaje.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zuzu

    Puna je policija Todora ali ako Veliki vodja kaze da je to najbolji kadar onda je najbolji jer on nikad negresi

  • Stvarnost

    Puna je policija Todora ,ali ako Veliki vodja kaze da je to najbolji kadar ,onda je najbolji jer on sve zna

  • Tigar

    Pravda za marjanovice obicna normalna porodica iz srbije

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima