≫ 

PROGOVORILI DRUGOVI UBICE IZ MINHENA: Evo šta su JEZIVO otkrili o njemu!

Jedan od njegovih drugova kaže da je on na vršnjačko nasilje uvek odgovarao rečenicom da će ih sve pobiti zbog toga

  • 24

Školski drugovi masovnog ubice Alija Sonbolija, koji je u petak počinio masakr u Minhenu, priznali su nakon ove tragedije da su ga maltretirali u školi i da niko sa njim nije hteo da se druži.

DAN POSLE MASAKRA U MINHENU: "Ja sam Nemac", poslednje reči ubice (18) (FOTO) (VIDEO)

Jedan od njegovih drugova kaže da je on na vršnjačko nasilje uvek odgovarao rečenicom da će ih sve pobiti zbog toga.

TINEJDŽER UBICA NAKON POKOLJA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija ga je zaustavila, a onda je izvadio pištolj...

- Redovno smo ga maltretirali u školi, a on bi nam uvek pretio posle toga da će nas sve pobiti. Pre nekoliko, posle jedne prepirke, rekao nam je otvoreno "napraviću masakr, sve ću vas pobiti" - ispričao je nemačkim medijima jedan od školskih drugova Alija Sombolija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Napadač iz Minhena bio inspirisan Brejvikovim masakrom?

Najmanje deset osoba je poginulo, a više od 20 je ranjeno, kada je Ali Sonboli, 18-godišnji Nemac iranskog porekla, u petak uveče otvorio vatru u tržnom centru “Olimpija” u Minhenu, a potom je počinio samoubistvo.

(Telegraf.rs/Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK...

    24. jul 2016 | 13:43

    Redovno smo ga maltretirali !!! Ne zna se ko je luđi !!! Bar onda da izroka te što su ga i maltretirali, a ne nedužne ljude!!!

  • Osecaj me ne vara

    24. jul 2016 | 14:59

    Roknuo bi on njih ali jel vidis da nisu hteli da dodju da se druze!!! HAHAHA Picke jedne!!! Uzasno je ovo sto se dogodilo... ali iskreno ja bi sad u zatvor te koji su ga maltretirali i ponizavali i stvorili mu frustracije koje su dovele do ovoga... Nije svako spreman da pretrpi ponizenje a da negde ne vrati... Nazalost vratio je neduznim ljudima... Da je pobio ove sto su ga maltretirali, onda bi bilo vidi nasilnika, a dok su oni njega maltretirali onda su se verovatno svi smejali... E sad posto ste ga maltretirali i nabili mu kompleks i bes, sad vid da idete u zatvor zbog ovih zrtava... Pitanje da li bi ovo uradio da ga nisu maltretirali!!! Ne branim ga ali ovo je posledica a uzrok je maltretiranje!!! Stop decjem nasilju, toga ima kod nas koliko hocete... Otvoriti ponovo popravne domove, pa se tamo maltretiraj sa nekim ko je kao on... Niko ne sme bilo koga da maltretira, otkud mu pravo, to je nasilje!!! Nisu sprecili to nasilje e sad su ga dobili na ulici... Nasilje radja nasilje, zato STOP SVAKOJ VRSTI NASILJA!!!

  • Flipper

    24. jul 2016 | 15:01

    Steta samo sto nije potamanio bas te koji su ga maltretirali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA