NOĆNA MORA: Putnicima poispadale torbe iz Lastinog autobusa, na more stigli BEZ POLA STVARI!

Jedna devojka je po dolasku u Podgoricu primetila da njene torbe nema, a onda su se na isto požalili i dečko i devojka u Petrovcu

  • 49

Prema navodima uzbuđenih čitalaca, na putu od Beograda do Crne Gore putnici su ostali bez torbi, jer vozači autobuskog prevoznika Lasta nisu dobro zatvorili boks.

AUTOBUSI PUNI MANIJAKA I PERVERZNJAKA: Ispovesti beogradskih devojaka od kojih ćete se smrznuti (FOTO)

Prema prvim informacijama, najmanje četiri kofera ispala su iz bunkera, a on je zatvoren tek u Čačku, kada su vozači uočili da ga nisu dobro zatvorili. Nakon toga nastavili su put, a da o tome nisu obavestili putnike.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Jedna od putnica iz ovog autobusa je po dolasku u Podgoricu primetila da njene torbe nema, a onda su se na isto požalili i dečko i devojka u Petrovcu.

– Ponudili su nam smešan novac za kofere, tačnije po 150 evra, ukupno 300. U koferu su pored garderobe bili profesionalni fen za kosu, foto-aparat, pegla za veš, presa za kosu, kupa za kosu, dva para cipela, tri para sandala, celokupna kozmetika, šminka, peškiri, kupaći, sve je koštalo možda i više od 1.000 evra – ispričala je devojka za Telegraf u neverici.

Ona i njen saputnik zadržavali su autobus u Petrovcu sve dok im vozači nisu obećali da će nakon odlaska do Kotora zajedno sa njima pretražiti deonicu puta od Čačka do Beograda.

U Kotoru ipak nisu održali svoje obećanje, nego su nesrećnim putnicima rekli da se o svom trošku vrate u Petrovac.

Redakcija Telegrafa pozvala je portparola Laste da čuje njihov komentar povodom ove situacije, međutim oba telefona bila su isključena. Takođe smo pokušali da ih kontaktiramo preko brojeva telefona koji su na njihovom sajtu, međutim, niko se nije javio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neshha

    24. jul 2016 | 16:57

    Klasicno srpsko spinovanje kada zrtva postane krivac.Sad su putnici krivi sto vozaci nisu dobro zatvorili boks???Pa samo zbog nemara trebalo bi da plate zestoko obestecenje,a plus jos vrednost stvari iz kofera i sam kofer(on vredi oko 70 evra recimo u "Metrou").Jos neko rece "jadni vozaci"!!!Nisu oni jadni nego nemarni,neodgovorni amateri koji zasluzuju svaku kaznu!!!

  • SU

    24. jul 2016 | 16:17

    Ides u CG na letovanje AUTOBUSOM, a u koferu, letnja garderoba i ostale sitnice neophodne za par dana letovanja u vrednosti od 1000 Eura. Pa kad ti kofer sa stvarima toliko vredi, sto se cimas autobusom, 10 sati, umesto da si lepo sa svojim skupocenim stvarima sela na avion i za pola sata bila u Tivtu!? Jeftinija varijanta, Bus za 50 Eura!

  • Boki

    24. jul 2016 | 18:22

    Ja stvarno ne mogu da verujem da ljudi daju ovakve komentare. Ja sam isto isao busem na more i ako cu realno da su mi izgubili kofer jako bi poludeo. Laptop-250, cipele-120 šest majci svaka je prosečno oko 20 kupaći 25 sorcevi oko 25 dva para farmerica 150, kozmetika parfemi oko 150 kofer 100. Mislim da je to prosečan kofer jednog čoveka koji radi i ne oblaci se kod kineza i na pijacama polovne garderobe. Tražio bi i naknadu štete pošto su mi upropastili godišnji odmor koji imam jednom godišnje. Sramota da ismevanje moka i devojku koji su se našli u neprijatno situaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA