J***GA, NISAM JE VIDIO: Taksista pokosio devojku, a njegov komentar je RAZBESNEO POLA INTERNETA! (FOTO)

Prolaznici su nakon nesreće upitali taksistu: "Šta si to učinio?", na šta je on odgovorio: "Je**ga, nisam je vidio"

  • 13

U Budvi se pre nekoliko dana dogodio stravičan incident kada je taksista pokosio devojku koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu. Da stvar bude gora, taksista je nakon ove nesreće imao nepriličan komentar koji je razbesneo ljude u Crnoj Gori, ali i šire!

OVU KUCU JE U CENTRU BEOGRADA PREGAZIO TAKSI: Kad je umalo zgazio i njegovog vlasnika, samo je NASTAVIO DA VOZI! (FOTO)

Devojka je ležala na ulici sva u krvi, a oko nje se okupila grupa ljudi koja je želela da joj pomogne.

Prolaznici su upitali taksistu: "Šta si to učinio?", na šta je on odgovorio: "Je**ga, nisam je vidio".

Ovakva reakcija je razbesnela ljude koji su prišli da pomognu devojci, ali i korisnike društvenih mreža, koji su ovu fotografiju videli na Fejsbuk grupi Podgorički vremeplov.

Pogledajte fotografiju:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • popaj

    25. jul 2016 | 17:46

    Ne opravdavam coveka, niti tvrdim da je kriv. Jer ne znam kako se to desilo. U tom trenutku neko se naso i postavio jedno od najglupljih mogucih pitajna na svetu, koje bi se moglo postaviti u tom trenutku. Po meni covek je odgovorio najbolje sto je mogao, i verujem iskreno "jbg nisam je video". Ne razumem sta je to trebao da kaze???

  • bla

    25. jul 2016 | 18:51

    Da, taxisti uglavnom ludo voze, ali... Svako ko nije vozač, smatra da može samo da izleti na pešački i da auto treba istog momenta da se zaustavi, bez obzira što je auto na 2 metra od pešačkog. Lepo je i odgovorio čovek. Mogu da se kladim da je ona ta koja nije gledala kada je prelazila ulicu, kao što većina i ne gleda ono što nas sve uče od malena GLEDAJ LEVO DESNO. Obaveza vozača jeste da vozi pažljivo ali ne i da bude fokusiran na to da li će neka Budala da izleti na 2 metra ispred njegovog auta... I posle vozač kriv...

  • Iz iskustva

    25. jul 2016 | 15:51

    Bio sam u Rafailoviće porodično i to su ti isti taksisti koji obilaze i ovo mesto pored Budve. I da vam kažem pravo divljije vozače ja u životu nisam video. Ma ne prezaju ni od čega tačno kao da idu da namerno čoveka udare. Policije nema nigde a i kad ih ima kao nemci u kratke gaće ne interesuje ih baš ništa. Stičem utisak da stvarno više ne treba da letujemo tamo kod njih ali STVARNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA