"Komtrejd" postao ekskluzivni partner kompanije BMC

Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu pruža se još veći izbor kada je reč o softverskim aplikacijama namenjenim upotrebi u poslovnom okruženju

  • 0

Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu, kompanija "Komtrejd" je postala ekskluzivni zastupnik BMC-a za Jadransku regiju i u budućnosti će svojim klijentima nuditi poslovni softver ove kompanije koja je prisutna u više od 120 država na svetu.

Izgradivši dominantnu poziciju na regionalnom tržištu "Komtrejd" je prepoznat kao atraktivan partner za svetske proizvođače softvera.

BMC je jedan od pionira na polju BSM (Business Service Management) rešenja, a proizvodi ove kompanije imaju potencijal da smanje ukupne IT troškove i unaprede kvalitet usluga za krajnje korisnike.

Ova rešenja se mogu koristiti u kompanijama različite veličine i orijentacije, a karakteristična su po tome da automatizuju ključne poslovne procese. Trenutno više od 25.000 kompanija u svetu koristi BSM softverska rešenja kreirana u razvojnim centrima kompanije BMC.

Potpisivanje ugovora o ekskluzivnom zastupanju otvara nove mogućnosti za "Komtrejd", koji je do sada već imao nekoliko BSM implementacija za klijente kao što su Telekom Srbije, Telekom Slovenije, Unikredit banka i Triglav. Dodavanjem BMC rešenja u ponudu, "Komtrejd" dopunjava svoje kapacitete i klijentima pruža još veći izbor kada je reč o softverskim aplikacijama namenjenim za upotrebu u poslovnom okruženju.

- BMC iza sebe ima više BSM implementacija od bilo kog konkurenta i u stanju je da ovo značajno iskustvo prenese na sve nove projekte. Ponosni smo što smo imali priliku da postanemo deo ove priče i pridružimo se BMC-u na putu do uspeha - kaže Janko Cajhen direktor poslovnog razvoja za Jadransku regiju u "Komtrejdu".

- Naše strateško partnerstvo sa "Komtrejdom" ilustruje koliko je BMC posvećen tome da odgovori na zahteve dinamičnog i brzo rastućeg tržišta u Jadranskoj regiji. Sa "Komtrejdom" BMC ulaže u to da tržištu ponudi najviši nivo – rekao je Panajotis Semitekolos menadžer BMC-a za tržišta u usponu u SEE EMEA regionu.

"Komtrejd" je poznat po tome što osim softvera svetskih proizvođača nudi i sopstvena rešenja, a na raspolaganju ima više od hiljadu iskusnih i proverenih softverskih inženjera sposobnih da svako rešenje prilagode konkretnim potrebama klijenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA