FILMSKI OBRAČUN U KRAGUJEVCU: Manijak sa fantomkom opljačkao poštu, ČOVEK KOJI JE ČEKAO U REDU ga napao i oteo mu plen!

Hrabri Kragujevčanin zaskočio je razbojnika koji je ostao bez dela novca i oružja

  • 7

Maskirani razbojnik opljačkao je jutros poštu u širem centru Kragujevca, ali je odmah ostao bez dobrog dela para i svog pištolja, pošto ga je zaskočio muškarac koji je čekao red u pošti.

HOROR U ITALIJI: U sobu sa 6 DEVOJČICA IZ SRBIJE upali manijaci, DROGIRALI IH i ukrali im NOVAC I TELEFONE?

Razbojništvo se dogodilo oko 9.25 sati u pošti u Ulici Vojvode Putnika, u širem centru grada. Uviđaj na licu mesta trajao je satima. Policija traga za počiniocem.

Iz kragujevačke policije potvrđeno je da se razbojnišvo dogodilo jutros, ali nisu saopšteni detalji slučaja, ni koliko je novca ukradeno.

Takođe, iz policije nisu ni demantovali ni potvrdili priču koja od jutros kruži gradom- da je razbojnik kompletno bio obučen kao nindža i da je novac po izlasku iz pošte bacio i pobegao.

Foto: freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach, Pošta Srbije Foto: freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach, Pošta Srbije

Kako Telegraf nezvanično saznaje, dobar deo para razbojnik nije odneo, ali ne zato što ih je bacio, nego zbog toga što ga je zaskočio pošteni Kragujevčanin.

- Razbojnik je poštu krenuo da opljačka na dan kada stižu penzije i to je možda bio dobar deo njegovog lopovskog plana, ali nije računao na poštenjačinu. Ušao je u poštu sa pištoljem u ruci i fantomkom na glavi. Zapretio je radnicima i tražio pare. Uzeo je novac i krenuo da beži. Tu mu se plan raspao. Zaskočio ga je poštenjačina, bacio se na njega u pokušaju da sačuva novac i razoruža kriminalca. Lopovu je ispalo oružje kojim je pretio radnicima. Ostao je i bez dela novca, koje mu je poštenjačina oteo, kaže sagovornik Telegrafa dobro upućen u slučaj.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, u policiji su šokirani hrabrošću Kragujevčanina koji je sprečio da novac bude odnesen i zbog toga rizikovao život.

Iz policije nije stiglo zvanično saopštenje o događaju.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mita

    26. jul 2016 | 15:23

    Ja nerazuemem ove ljude sto rizikuju svoj zivot za pare od banaka koje nam otimaju pare. Sve pare od penzija su osigurane tako da sta tebe briga ja da vidim razbojnika tako da pljacka banku/postu napo bi ga samo da on napadne mene inace bi potajno navijao za njega da uspe

  • I.

    26. jul 2016 | 16:07

    Ljudi ne junacite se sve su to samo pare,koje su pritom osigurane..zbog cega da neko izgine.

  • Acko

    26. jul 2016 | 16:53

    ..hrabri čovek se uplašio da ne ostane bez penzije..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA