Žena poludela zbog POKEMONA, pa pucala iz vazdušne puške na igrače koji su ih jurili po ulici!

Svedoci kažu da se žena popela na krov dvospratnice i vazdušnom puškom pucala na igrače, ali srećom, nikog nije povredila

  • 6

Planetarna manija za pokemonima izludela je jednu 29-godišnjakinju iz Kanade, koja je za vikned pucala na goniče japanskih video-čudovišta u naseljenoj oblasti Toronta.

IMAMO POBEDNIKA, GASITE IGRICU: Ovaj čovek je uhvatio sve pokemone (FOTO) (VIDEO)

Svedoci kažu da se žena popela na krov dvospratnice i vazdušnom puškom pucala na igrače, ali srećom, nikog nije povredila.

Lokalna policija saopštila je da se žena nije opirala hapšenju, te da je optužena za posedovanje i napad oružjem, prenosi Rojeters.

Svaka od optužbi povlači za sobom maksimalnu zatvorsku kaznu od 10 godina.

Virtuelno-realna igraica "Pokemon GO" postala je svetski hit za kratko vreme, čime je udvostručena vrednost kompanije Nintendo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Korišćenjem mobilnih telefona, igrači tragaju za pokemonima koji se iznenada pojavljuju u kancelarijama, rastoranima, na ulicama, a poeni se osvajaju pokretom prsta na ekranu mobilnog telefona.

Igrica je uzrok i brojnih saobraćajnih nezgoda, a prošle nedelje se dogodilo i da je dvoje Kanađana nesvesno ilegalno prešlo granicu sa Sajedinjenim Državama, jureći za čudovištima na mobilnom telefonu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    26. jul 2016 | 18:47

    E nezna se ko je ludji

  • Ja

    26. jul 2016 | 18:42

    Ja non-stop pricam da ta igrica ne treba postojati. Ruši privatnost. Ne verujete meni? Pa onda pogledajte deset cinjenica o pokemon go! Mislim da je taj video postavio kanal Mmedia mreza. Ovo nije jedina grozna stvar zbog ove igrice!

  • Анонимус

    26. jul 2016 | 23:52

    Боље да су легализовали траву него што су допустили да ова игрица настане.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA