KATASTROFA: Munja spržila OSNOVNU ŠKOLU KOD VRANJA!

Na lice mesta u utorak su izašli procenitelji iz Dunav osiguranja i stručna lica Gradske uprave i konstatovano je da je šteta velika i da će njena visina naknadno biti utvrđena posle detaljnog ispitivanja

  • 2

Tokom nevremena na jugu Srbije u ponedeljak grom je udario u školu u selu Buštranje kod Vranja i izazvao požar.

Grom je pogodio u strujnu tablu i spržio je, a na licu mesta su interenisale ekipe Vatrogasne jedinice iz Vranja.

- Školske učionice nisu pretprele štetu, ali još uvek nema podataka da li su usled udara groma stradali i kompjuteri - prenosi OK radio.

Na lice mesta u utorak su izašli procenitelji iz Dunav osiguranja i stručna lica Gradske uprave  i konstatovano je da je šteta velika i da će njena visina naknadno biti utvrđena posle detaljnog ispitivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILICA

    27. jul 2016 | 08:57

    Pitajte klince jel' katastrofa :D

  • Osecaj me ne vara

    28. jul 2016 | 14:30

    Vidite deco kako je Bog veliki! Dao vam je produzeni godisnji odmor i jos uz to nije vas malu neduznu decicu gadjao!!! Neka mu je slava u svu vecnost, decice igrajte se bezbrizno tokom raspusta!!! Ionako je bata Vucko rekao da ce da Vam obnavlja skole, neka je, sad mu Bog uslisio i njemu zelju da se kao pravi premijer pokaze!!! HAHAHA Jel vidis Vucko kako je Bog veliki i za tebe, dao ti priliku i sad nemoj da je propustis budi vredan i formiraj tu Vladu vec jednom... HAHAHA Grajdani Srbije drzeti palceve a Vi zidari, moleri i ostali zavrcite rukave, nema brckanja guzice po morima!!! HAHAHA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA