GROBLJE IZDAJNIKA: Ovako će se zvati mesto na kojem će biti sahranjeni pučisti u Istanbulu

- Oni koji ne poštuju ovaj narod, ni u grobu neće imati mira - poručio je gradonačelnik Istanbula Kadir Topbas okupljenima na "straži za demokratiju"

  • 12

Istanbulska gradska vlast odredila je lokaciju na kojoj će bii sahranjeni učesnici neuspelog pokušaja vojnog udara u Turskoj, a parcelu je označila tablom na kojoj piše "Groblje izdajnika".

Bosforski most postaje "Most mučenika 15. jula"

Groblje se nalazi umestu Balica, na azijskoj strani Istanbula, a ukupovanje je već počelo, javila je Anadolija.

- Jednog od njih porodica nije htela i danas je ukopan na ''Groblju izdajnika''. Oni koji ne poštuju ovaj narod, ni u grobu neće imati mira - poručio je gradonačelnik Istanbula Kadir Topbas okupljenima na "straži za demokratiju".

Inače, kako je ranije saopšteno u Turskoj, "izdajnici državlje" nemaju prava na verske obrede i sve drugo što prati sahranu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    27. jul 2016 | 13:55

    Vidi se da smo bili dugo pod tircima isti smo Kod njih erdogan kod nas vucic Drzava to sam ja rece Luj 14. I neslavno zavrsi Nadam se da ce i doticni

  • Aleksandra

    27. jul 2016 | 12:54

    Nema vjera sa politikom bikakve veze.Erdogan sebi zamislio da je "poslanik Boga" KATASTROFA

  • Mire

    27. jul 2016 | 12:43

    JOZGAT JE GRAD IZDAJNIKA a pvo groblje treba nazvati groblje pobednika koji nace da se vrate hiljade godina unazad koji nisu hteli da trpe diktaturu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA