TUČA U UPRAVI GRADA: Službenik nasrnuo na načelnika, jedva ih razdvojili!

Službenik Gradske uprave u Jagodini fizički je nasrnuo na na načelnika Štaba za vanredne situacije

  • 5

Službenik Gradske uprave u Jagodini M.G. fizički je nasrnuo na na načelnika Štaba za vanredne situacije Đ.S u njegovoj kancelariji u nameri da se obračuna, potvrđeno je u toj gradskoj upravi.

ISTOPIĆETE SE OD MILINE: Bengalska tigrica Nataša donela je na svet najslađe TROJKE! (FOTO)

U tuči koja je usledila, nije bilo težih povreda, jer su kolege iz drugih kancelarija priskočile i razdvojile sukobljene, prenosi blic.rs.

Povod je bio bizaran, kažu zaposleni u toj upravi, M.G. je upozoren da se ne parkira na obeleženom mestu i zatim je usledila reakcija.

Osnovno Tužilaštvo u Jagodini u saopštenju navodi da u policijskom izveštaju dostavljenom tom tužilaštvu proizilaze osnovi sumnje da je M.G. iz Trnave 13. jula u prostorijama Gradske uprave u Jagodini u kancelariji načelnika Štaba za vanredne situacije učinio krivično delo nasilničko ponašenje na štetu Đ.S.

Tužilaštvo napominje da će u najkraćem roku preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja krivičnog dela i karaktera telesnih povreda kod oštećenog Đ.S.

Posle utvrđivanja ovih okolnosti tužilaštvo će doneti odgovarajuću odluku, zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosečna

    27. jul 2016 | 14:00

    A video?

  • dd

    28. jul 2016 | 07:32

    Mošda je i načelnik kriv.Kad pre presudiste da nije.Trebao jw tu usiljenu tikvu od načelnika da odere od batina pa da se malo primiri.Ako je načelnik nije bog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA