HAOS U NOVOJ CRNJI: Pretio komšiji, pa ga sa tri mladića prebio!

R. B. (58) je sa još trojicom mlađih momaka R. B. (30), D. B. (26) i D. B. (21) iz okoline Nove Crnje najpre pretio jednom sugrađaninu, a onda je u pomoć svojih prijatelja i napao čoveka koji je zadobio teške telesne povrede

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novoj Crnji, uhapsili su i po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja R. B. (58) iz okoline Nove Crnje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda.

Evo kako ARKANOV UBICA Dobrosav Gavrić živi u Južnoj Africi!

R. B. je sa još trojicom mlađih momaka R. B. (30), D. B. (26) i D. B. (21) takođe iz okoline Nove Crnje najpre pretio jednom sugrađaninu, a onda je u pomoć svojih prijatelja i napao čoveka koji je zadobio teške telesne povrede.

Oni se terete da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči gde su nesrećnog čoveka vređali na javnom mestu, a onda su sva četvorica krenuli da ga tuku. Kako očevici objašnjavaju, oni su se "zakačili" i počeli su prvo da se vređaju, a onda je nastala opšta kavga i svađa.

Nakon saslušanja, sudija im je odredio pritvor do 30 dana.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA