MUŠKARAC UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI: Pretio supruzi i vređao je na šokantan način!

- Događalo se kada dođe u alkoholisanom stanju da psihički maltretira suprugu i vređa. Upućivao joj je najstrašnije uvrede i govorio joj ružne reči - rekao je jedan od poznanika ove porodice

  • 21

Protiv D. M. (55) iz Melenaca u blizini Zrenjanina, osnovni javni tužilac je podneo optužnicu zbog nasilja u porodici.

Kako se navodi, D. M. je vređao suprugu, verbalno je napadao i govorio joj najpogrdnije reči poput: "kravo neotesana", "mesto ti je na groblju", "ti si samo za lopatu i metlu", ali i da je treba "obesiti kao kera".

Oni koji poznaju okrviljenog tvrde da ovo nije prvi put da D. M. uznemirava suprugu.

- Događalo se kada dođe u alkoholisanom stanju da psihički maltretira suprugu i vređa. Upućivao joj je najstrašnije uvrede i govorio joj ružne reči - rekao je jedan od poznanika ove porodice.

Sve se odigravalo početkom jula u njihovoj porodičnoj kući, da bi nakon nekoliko dana u alkoholisanom stanju rekao supruzi da će da je zakolje, udari sekirom i "nožem potvrdi sve to".

D. M. se nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru u Zrenjaninu od 6. jula za krivično delo nasilje u porodici.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imcognito

    27. jul 2016 | 21:45

    I kad ga puste iz zatvora dobice zabranu prilaska i onda ce on da dodje u kucu "bez dozvole" u ubice je i mi cemo da citamo kako je vec od ranije bio poznat piliciji zbog nasilja u porodici. I tako hiljadu puta!

  • Ana

    27. jul 2016 | 22:03

    Strasno...ali takve su inace konverzacije u mnogim brakovima samo sto zene cute jer smatraju da verbalno lupetanje nije nista strasno...znam mnogooooo takvih muskaraca ...od kravo glupaco ovco prljavstino idu do raznih pretnji ...kad bi to bilo kaznjivo mislim da bi pola srbije bilo u zatvoru....sem sto je strasno za zenu odvratno je za ljude u neposrednoj blizini a nasilnik misli da je faca pa bez pardona krene da se sili pred bilo kim bilo kad i ocekuje aplauz za svoju musku velicinu...pu djubrad neopevana ,nesvesna svog jada i nistavosti.

  • N. S

    27. jul 2016 | 22:00

    Ostavite džukca u zatvoru dok ne shvati da je ta ista ''krava'' mati njegove dece. Šta je onda on, kad spava sa '' kravom''?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA