OVO JE LJUDOŽDER IZ MAJAMIJA: Policija objavila fotografiju čoveka koji je jeo lice beskućnika (FOTO)

Policija je objavila sliku kanibala Rudija Eugenija (31) koji je jeo lice beskućnika. Žrtva se u bolnici bori za život. Kako saznaje "CBS Majami", žrtva je ostala bez nosa i bez očnih jabučica

  • 0

Policija u Majamiju intenzivno traga za svedocima zločina nakon što je uhapsila muškarca  koji doslovno jede lice svoje žrtve, koja je bila živa. Čak i nakon što su ga upucali, muškarac nije prestajao te je policija bila prisiljena da ispali još nekoliko metaka u njega i da ga usmrti.

Nakon samo dva dana od bizarnog događaja, objavljena je i fotografija okrutnog napadača, kao i njegov identitet. Radi se o 31-godišnjem Rudiju Eugeniju. Njegova žena potvrdila je kako ga je napustila i zatražila razvod pre pet godina jer je postao nasilan.

Policiji još nije poznato kako su dvojica muškaraca naletela jedan na drugog. Zasad pretpostavljaju kako je napadnuti bio beskućnik i da je kanibal slučajno naleteo na njega. Čitav događaj odvio se ispod nadvožnjaka na mestu gde je predviđen prolaz za pešake.

Prema rečima policije, napadač je bio go, srušio je beskućnika na tlo i počeo da mu jede lice. Strašnu scenu videla je jedna prolaznica koja je pozvala policiju.

Žrtva se u bolnici bori za život. Kako doznaje CBS Majami, žrtva je ostala bez nosa i bez očnih jabučica. Prema njihovim saznanjima, policajci su bili šokirani onime što su videli. Prema poslednjim informacijama, kanibal je žrtvi pojeo čak 80 odsto lica!

(I.D./Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA