GROM ISTOPIO ASFALT NA MOSTU: Prolaznici u NEVERICI! (FOTO)

Grom je udario u mesto gde ima mnogo gvožđa, jer se tu spajaju mostna konstrukcija i pristupna saobraćajnica, pa se od ogromne temperature istopio jedan sloj asfalta

  • 1

Nevreme koje je u sredu popodne pogodilo Niš, nije izazvalo samo poplave, već i rupu u asfaltu koju je izazvao udar groma.  Zbog toga su, kako tvrde u Direkciji za izgradnju, zatvorene dve trake mosta na Bulevaru Medijana.

- Grom je udario u mesto gde  ima mnogo gvožđa, jer se tu spajaju mostna konstrukcija i pristupna saobraćajnica, pa se od ogromne temperature istopio jedan sloj asfalta - kažu u Direkciji za Južne vesti.

Grom udario u Milošev konak u Sokobanji (VIDEO)

Na licu mesta nema mnogo vidljivih tragova, s tim što se vidi da je deo posebne podloge ispod asfalta na tom mestu pocrneo.

Foto: Južne vesti Foto: Južne vesti

Tokom dana su ekipe zadužene za održavanje puteva otpočele radove na popravci, a u Direkciji kažu da će sve biti rešeno u narednih dan-dva.

GROM IZAZVAO POŽAR: U vatrenoj stihiji kod Požege stradala stoka i poljoprivredne mašine

Foto: Južne vesti Foto: Južne vesti

Zasad su dve saobraćajne trake u smeru od DIS-a ka Čalijama zatvorene, pa se na tom mestu vozila nakratko preusmeravaju u treću traku, i nema gužvi. Tokom nevremena koje je juče pogodilo Niš i okolinu, za kratko vreme je pala velika količina kiše. To je izazvalo poplave svuda po gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    28. jul 2016 | 17:47

    A to je kod nas bas cest slucaj. Gledam moju ulicu, posle svake grmljavine sve vise rupa i istopljenog asvalta koji prosto ispari kad se rade ulice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA