OBRAČUN ZBOG JAGODA: Bombu na pijaci postavila konkurentska tezga!

Policija sprovodi intenzivnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do eksplozije, a nagađa se da je reč o obračunu zbog cene jagoda. Prema dostupnim informacijama, bomba je bila postavljena na jedan od suncobrana

  • 0

Jedna žena je poginula, a druga je teško povređena u eksploziji bombe koja se juče dogodila na pijaci u Bihaću. Naime, žene su verovatno nastradale zbog svađe među prodavačima oko cene jagoda koje su, navodno, kupcima nudile po ceni nižoj od konkurencije za nekih 25 centi.

Policija sprovodi intenzivnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do eksplozije, a nagađa se da je reč o obračunu zbog cene jagoda.

Mediji iz Bosne i Hercegovine nagađaju da bi uzrok tragedije na bihaćkoj pijaci mogli biti sukobi oko prodajne cene voća.

Prema nepotvrđenim informacijama, policija je privela najmanje jednu osobu koja bi mogla biti povezana s podmetanjem eksplozivne naprave. Navodno je osoba sa susednog štanda.

Prema dostupnim informacijama, bomba je bila postavljena na jedan od suncobrana, a stradale žene došle su na pijacu da prodaju voće i povrće.

Iz bihaćke bolnice potvrđeno je da je jedna žena preminula tokom operativnog zahvata, a druga je u teškom stanju. Još jedna osoba lakše je povređena, prenosi net.hr.

(I. D. / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA