≫ 

UMESTO NA SVADBI, ZAVRŠIO U SANDUKU: Dečak (1) podleteo pod kola ispred restorana

Taksista je krenuo, a dečačić je iznenada istrčao pred vozilo i on nije uspeo na vreme da zakoči, što je bilo kobno po mališana

  • 3

Jednogodišnji dečačić Husein Pajtondžiev iz makedonskog grada Velesa, sinoć nije doživeo da se sa svojim roditeljima proveseli na svadbi njihovog bliskog rožaka u motelu "Na Veleško", smešteno na obali obližnjeg jezera "Mladost".

Umesto svadbe, dogodila se tragedija, pa je veselje bilo otkazano.

Dečak je sa roditeljima, sa taksi vozilom "fijat punto", za čijim volanom je bio Josif Resavski (42) iz Velesa, išao na svadbeno veselje kod rođaka. Kada su stigli do motela, gde se održavala svadba, putnici su izašli iz vozila.

Taksista je krenuo, a dečačić je iznenada istrčao pred vozilo i on nije uspeo na vreme da zakoči, što je bilo kobno po mališana.

Dečak je sa kolima Hitne pomoći prevezen na hirurško odeljenje bolnice u Velesu, gde su lekari konstatovali smrt.

Zbog tragedije koja je zadesila porodicu Pajtondžiev, svadbeno veselje je otkazano.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. S

    29. jul 2016 | 08:07

    Istrčao od godinu dana?. Pa dete od jedne godine, jedva hoda samostalno. Zar se dete u tom uzrastu ne drži u naručju ili ručicu?. Siroto dete, koje nije bilo svesno opasnosti. Neka mu je laka zemlja.

  • Šatobrjan

    29. jul 2016 | 07:23

    Glupaci, kad već vodite tako malo dete na svadbu, zašto ga ne čuvate? Jadno dete, bolje da ga je čuvala neka komšinica dok se majka svadbari.

  • Naki

    29. jul 2016 | 06:25

    Tuga neizreciva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA