≫ 

PRIVEDEN BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN: Krao HRANU po PANČEVU!

- Ivan je sa drugarom krao prehrambene proizvode u vrednosti oko 10.000 dinara u marketu "Aman" u Pančevu - potvrđeno je Telegrafu od izvora bliskih istrazi

  • 54

Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, priveden je od strane pančevačke policije, jer je uhvaćen sa saučesnikom u krađi.

GOCA TRŽAN U ŠOKU: Evo šta je rekla o privođenju bivšeg muža zbog krađe u prodavnici!

Kako piše Srpski Telegraf, on je uhvaćen dok je uz pomoć saučesnika krao u marketu "Aman" u Pančevu i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

- Ivan je sa drugarom krao prehrambene proizvode u vrednosti oko 10.000 dinara u marketu "Aman" u Pančevu. Oni su privedeni, pa pušteni i protiv obojice su podnete krivične prijave - za Telegraf su potvrdili izvori bliski istrazi, pa dodali:

- Dok su bili u policiji, oni su krivicu svaljivali jedan na drugog.

Kako je dalje naveo ovaj list, prema sumnjama policije, Marinković je preprodavao sve što je odneo iz prodavnice.

- Čim su saradnici primetili šta se dogodilo i da nedostaju pojedini artikli, odmah su slučaj prijavili policiji. Kada je policija identifikovala osumnjičene, jednog je privela u sredu, a drugog u četvrtak - rekao je sagovornik ovog lista.

Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Treći kradljivac je uspeo da pobegne i za njim se traga.

- Istraga o ovom slučaju i dalje je u toku. Proverava se da li su trojica kradljivaca, među kojima je i Marinković umešani u krađe u "Aviv parku". I ranije su prijavljivani slični slučajevi u poznatom pančevačkom tržnom centru, koji do danas nisu rasvetljeni. Utvrdiće se da li je Marinković i ranije pustošio radnje - rekao je sagovornik.

Podsetimo, Ivan Marinković je prvi put dospeo u žižu javnosti kao suprug poznate pevačice Goce Tržan, koja je pre nekoliko godina javno rekla da ju je bivši muž potkradao i da za ćerku nije davao ni dinara. Pevačica je tada ispričala i da je Marinkovića prijavila policiji jer joj je slao poruke u kojima joj je pretio batinama, za koje je rekao da ih je slao u afektu.

Foto: Promo Farma Foto: Promo Farma

Nakon razvoda, bio je učesnik rijalitija "Farma", u kojem se muvao sa manekenkom Sarom Trojanović, a nakon toga je učestvovao i u "Parovima".

Posle svega, on je ostao poznat kao bivši muž Goce Tržan, a jednom prilikom je u centru Beograda dobio batine.

- Marinković je krajem septembra 2014. godine zatražio pomoć u Urgentnom centru. On je prijavio da su ga napadači pretukli na uglu ulica Kraljice Marije i Ivankovičke. Navodno su ga na pešačkom prelazu prelazu presreli napadači u dva automobila. Najpre je iz jednog vozila istrčao nasilnik koji je Marinkovića udario pesnicom u glavu, da bi ga potom nekoliko mladića isprebijalo šipkama. Ivan je, na sreću, prošao samo s lakšim povredama, a ovaj slučaj i dalje nije rasvetljen - podsetio je sagovorik ovog lista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    29. jul 2016 | 00:03

    Klosar.A pitam se kakva je i ona ako je uopste mogla za ovakvoga da se uda makar i greskom?!

  • Сербия любит Россию

    29. jul 2016 | 00:06

    Који клошар

  • NIGHTRAIN

    29. jul 2016 | 00:20

    Sad ce ponovo u rijaliti.takve traze tamo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA