HODŽA URLAO ALAHU AKBAR I PLJUVAO POLICAJCA: "Mi nismo teroristi i bombaši samoubice" (VIDEO)

- Želimo slobodu govora, ne želimo rasizam. Mi nismo teroristi i bombaši samoubice. Oov je slobodna zemlja i možemo slobodno da govorimo u javnosti - rekao je neimenovani sveštenik obučen u islamsku odoru

  • 23

Neverovatan video-snimak napravljen je na ulicama Birmingema kada je islamski sveštenik urlao na policajca. Nije poznato šta je uzrok ove žustre svađe, ali je očiglendo da se sveštenik dosta potresao.

Islamista je davao izjavu i propagirao džihad, a onda ga je RAZNELA BOMBA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

On je vikao na policajca, pozivao se na Alaha i tvrdio da može slobodno da se kreće i govori na ulicama Velike Britanije.

- Želimo slobodu govora, ne želimo rasizam. Mi nismo teroristi i bombaši samoubice. Oov je slobodna zemlja i možemo slobodno da govorimo u javnosti - rekao je neimenovani sveštenik obučen u islamsku odoru.

Tada ga je policajac zamolio da se malo stiša i bude finiji, na šta je sveštenik poludeo, počeo da vrišti, uzvikivao Alahu Akbar i pljunuo policajca u lice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milostivi

    29. jul 2016 | 18:53

    U Americi bi ga policajac sastavio sa zemljom sa 3-4 metka u trbuhu, bez pardona pa nek se opet dernja ako može. Pitam se šta bi se desilo u Saudiskoj Arabiji da neko hrišćansko svešteno lice počne da se dere i poziva na Isusa Hrista i na svojja prava slobode govora, i još da pljuje policajca! Taj bi istog momenta bio javno kamenovan na smrt! TOLIKO O TOME!

  • Р С - Б Л

    29. jul 2016 | 11:01

    Багра се осилила,сад га треба добро пропустити кроз шаке да се научи поштовати државу у којој живи,њима нико не ваља ко је друге вере,ово је класична провокација изазивање да полицајац употреби силу.

  • Putin R.S

    29. jul 2016 | 17:36

    Osilio se zato sto su ga okruzili mladi muslimani. Da je dobio po pi..i bilo bi kako ga je udario ber razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA