ZAŠTO OVU FOTOGRAFIJU DELI CELA BOSNA: Ona je simbol ljubavi i pravih vrednosti (FOTO)

- Momak se pojavio sa željom da iznenadi svoju devojku, želio je da je zaprosi pred svima i da to bude romantično ali mu je trebala pomoć. Mi smo naravno tu ideju odmah prihvatili - rekao Nihad Čolo

  • 10
Foto: klix.ba Foto: klix.ba

Kerim Puhalo iz Prače u BiH rešio je da neobičan način zaprosi svoju devojku Emiru Hrustemović, pa joj je iznenađenje priredio na stadionu gde se ovih dana održava tradicionalna manifestacija "Pračansko leto".

Pogledajte kako KUCA SRCE momka koji UPRAVO prosi svoju devojku, ali BUKVALNO (VIDEO)

On je od sveća i latica ruža napravio veliko srce na stadionu, a u tome su mu pomogli prijatelji.

- Momak se pojavio sa željom da iznenadi svoju devojku, želio je da je zaprosi pred svima i da to bude romantično ali mu je trebala pomoć. Mi smo naravno tu ideju odmah prihvatili. Prijatelji su mu pomogli da sve pripremi, od sveća i cveća napravili su srce onako kako je želeo i samo smo čekali da sve bude onako kako je zamislio - priča Nihad Čolo, jedan od prijatelja koji je učestvovao u iznenađenju.

Emiru je na stadion dovezao Kerimov prijatelj Mirza Hodžić, a onda je bila jako uzbuđenja kada je shvatila da njen dečko dolazi u automobilu sa suprotne strane i zastaje kod velikog srca.

- Ne sećam se da sam skoro video nešto ovako romantično. Kad je stigla na stadion počela je lagana muzika, Kerim je izvadio prsten, Emira je bila usplahirena i malo zbunjena ali videlo se da je srećna, i naravno prihvatila je prosidbu. Taj trenutak sreće su podelili sa svima i zaista je bilo lepo. Mislim da će i oni doživotno pamtiti taj lepi trenutak, a i publika koja je došla na koncert - kaže Čolo, dodajući da su im mnogi poželeli sreću ali i zahvalili jer su i sebi ali i drugima poklonili jednu lepu romantičnu noć, što je retkost.

Ljubav je pobedila i našla se na društvenim mrežama, a istovremeno je njihova lepa priča ujedinila narode na Balkanu, budući da niko nije ostao ravnodušan.

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • geometar

    29. jul 2016 | 13:22

    kao prvo cijele bih nema..a nsa u srpskoj zaboli djoko sta rade oni u federaciji..tako da o nekakvoj cijeloj nemojte pisati...nikad vise cijele bih ima ona 23 % zatim 49 % i28 %..to je realanost...

  • Da

    29. jul 2016 | 14:37

    Patetika

  • Jelena

    30. jul 2016 | 18:25

    Bože me sačuvaj svugdje nađete razlog da pričate o politici i prosipate mržnju. I po ćemo je ovo pateticno? Ovakve stvari su sve češće u Bosni, evo u Bugojnu se slično desilo skoro. Bosanci su posebni momci, neovisno o kojoj vjeri se radi. Živjela sam u Srbiji 8 godina i vratila se kući u Bosnu nakon rata, da je sjajno nije ali je u svakom slučaju bolje nego u Srbiji. Nigdje više mržnje nisam vidila nego u srpskoj i Srbiji. Ovim dvoma želim sve najbolje, i telegrafu svaka čast što ovakve i slične priče objavljuje. Pozdrav iz lijepe BiH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA