HOROR: Policija pronašla devojčicu (3) MRTVU U VEŠ-MAŠINI

- Srce mi je slomljeno kada sam shvatio da je jedan nedužni život završio ovako - rekao je jedan od komšija

  • 0

U Arkansazu je uhapšena majka troje dece čije je dete (3) ušlo u veš-mašinu i umrlo. Bruk Hani se tereti da je počinila dva zločina. Ona je od ranije poznata policiji zbog ugrožavanja bezbednosti.

Od ranije je poznata policiji zbog korišćenja droga, ali se pamti i slučaj kada je u avgustu prošle godine kada je pod dejstvom pilula izazvala zastoj na putu ostavivši svoju 7-mesečnu bebu na zadnjem sedištu.

UHAPŠENA MAJKA MONSTRUM: Policija pronašla osam mrtvih beba!

- Srce mi je slomljeno kada sam shvatio da je jedan nedužni život završio ovako - rekao je jedan od komšija koji je rekao da ne može da zamisli kroz kakve je sve strašne stvari devojčica prošla umirući.

Njen sedmogodišnji sin rekao je policajcima da su se deca inače pela na mašinu da uzimaju iz nje veš. Jedno dete bi se popelo i dodavalo veš drugome kako bi posao obavili što pre.

Hani je izjavila da je dremala i, kada je pokušala da pronađe svoju ćerku (3). Kada je tražila dete sa komšijama, pronađeno je mrtvo u veš-mašini.

Drugo dvoje dece predato je Centar za socijalni rad. Očekuje još jednu bebu sledećeg meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA