ISKASAPILI BAKU I DEKU I BACILI TELA U SEPTIČKU JAMU: Osumnjičenima za zverski zločin preti minimum 10 godina zatvora!

Motiv ovog zločina bilo je koristoljublje, jer su ubijeni supružnici bili devizni penzioneri, koji su godinama radili u Austriji

  • 5

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv maloletnog F. Đ. (16) i Dragana S. (21), obojica iz Brodice kod Kučeva, zbog sumnje da su sredinom februara nožem ubili meštane ovog sela - supružnike Dragu (73) i Dragoljuba (71) Jugovića. Nakon zločina, njihova tela su bacili u septičku jamu.

PRONAĐEN MOTOR UBICA IZ BELVILA? Policija našla zapaljene ostatke U TOPČIDERSKOJ ŠUMI, na tragu su počiniocima! (VIDEO)

Obojica osumnjičenih optužena su za krivično delo teško ubistvo, zbog čega F. Đ. može da dobije do 10 godina maloletničkog zatvora, a njegov stariji saučesnik od 10 do 40 godina robije. Predstojeći sudski postupak, koji će se voditi pred požarevačkim Višim sudom, biće zatvoren za javnost, jer je jedan od optuženih maloletan. Njega će tokom suđenja zastupati branilac koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, dok je Dragan S. sam angažovao advokata, pišu Novosti.

- Osumnjičeni su supružnike Jugović usmrtili ubodima nožem, u njihovoj kući u Brodici, a onda njihova tela uvili u čaršave i bacili u septičku jamu. Stariji osumnjičeni je posle toga pobegao u Beč, ali je kasnije pronađen i izručen Srbiji - navedeno je u optužnici.

Motiv ovog zločina bilo je koristoljublje, jer su ubijeni supružnici bili devizni penzioneri, koji su godinama radili u Austriji. Tamo im žive dve ćerke, sin i devetoro unuka, po kojima su svom restoranu u Brodici dali ime "Devet Jugovića". U početku su za ovo dvostruko ubistvo bila uhapšena trojica Rumuna, od kojih su dvojica radila kod supružnika Jugović na loženju kotla za grejanje.

Međutim, oni su pušteni iz pritvora kada su tragovi u istrazi doveli do maloletnika i njegovog saučesnika. Za njih dvojicu meštani Brodice rekli su da su bili veliki problem u selu i da su već činili razna nedela. Takođe, rekli su da je maloletnik živeo sa babom i dedom, jer mu je otac u Crnoj Travi, a majka se preudala negde u Bosni. Dragan S. je živeo sa babom, jer mu je otac u Beču, kod koga je on pobegao nakon zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    30. jul 2016 | 18:47

    Maloletan ili ne, na robiju. To je zverski um, a ovaj stariji nek se kiseli do 60te u zatvoru. Takve treba ukloniti sa ulica za sva vremena, nema tu leka.

  • Vlada

    30. jul 2016 | 19:11

    Mogu da kazem samo... steta sto nema smrtne kazne za ovakve

  • N. S

    30. jul 2016 | 18:04

    A zašto ih kriti?. Treba im celu porodicu prikazati, sa punim imenim i prezimenom, da vide svoju diku. Šta to znači?. Maloletan. A kad koristi nož u te svrhe, onda je PUNOLETAN da PUNOLETNIJI ne može biti. Samo vi koristite, ZTHNFIČBD pa će biti još gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA