UBISTVO U BELVILU DELO JE SUROVIH PROFESIONALACA: Snimci sa kamera neupotrebljivi, OVI SU UBIJALI I RANIJE! (FOTO) (VIDEO)

U policiji kažu da je više kamera snimilo Stamenkovićevo ubistvo, ali su snimci neupotrebljivi jer su napadači običeni u crno i s kacigama na glavi

  • 14

Još uvek se traga za ubicama koji su likvidirali u Belvilu Aleksandra Stamenkovića, vlasnika kafića "Pjaca del Kafe", neposredno pošto je izašao iz džipa. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, snimci sa sigurnosnih kamera su neupotrebljivi. Kako se sumnja, u pitunju su plaćene ubice koje su Stamenkovića zadnjih sedam dana pratile i u subotu ispalile u njega osam hitaca oko 9.40 ujutru dok su se deca igrala na platou.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On je veče pre ubistva bio u svom kafiću "Pjaca del kafe" u Belvilu sve do 2 sata iza ponoći, nakon čega je otišao u porodični stan, koji se, takođe, nalazi na Novom Beogradu. Stamenković je zatim u subotu ujutru oko 9 sati izašao iz stana, otišao u nabavku nekih potrepština za lokal, a nakon toga se u svom "rendž roveru" uputio u Belvil - tvrdi sagovornik za Informer.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

UBIJENI VLASNIK KAFIĆA BIO UMEŠAN U POSLOVE SA DROGOM: Od ranije je dobro poznat policiji!

- Verujemo da su ga ubice, koje su bile na motoru, sve vreme pratile na izvesnoj udaljenosti, a napad je usledio kada su bili sigurni da Stamenković neće umaći. U trenutku kada je izašao iz džipa motor je dojurio i ubica koji je bio suvozač zapucao je iz "škorpiona". Stamenković je bacio kese i torbicu i dao se u beg, najverovatnije želeći da se sakrije u svom kafiću, ali ga je napadač koji je u međuvremenu sišao sa motora pogodio u leđa i on je pao - priča izvor.

PRONAĐEN MOTOR UBICA IZ BELVILA? Policija našla zapaljene ostatke U TOPČIDERSKOJ ŠUMI, na tragu su počiniocima! (VIDEO)

Stamenković je bespomoćno ležao na stomaku, a ubica je, kako bi bio siguran, prišao i hladnokrvno mu pucao u potiljak kako bi ga dokrajčio, a zatim pobegao zajedno sa saučesnikom na motoru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U policiji kažu da je više kamera snimilo Stamenkovićevo ubistvo, ali su snimci neupotrebljivi jer su napadači običeni u crno i s kacigama na glavi.

ODNOSE TELO UBIJENOG STAMENKOVIĆA: Stravične scene ispred Belvila (FOTO) (VIDEO)

- Nakon munjevito izvedene likvidacije pred velikim brojem svedoka, ubice su pobegle prema Mostu na Adi i dalje ka Topčideru, gde su u parku nedaleko od železničke stanice motor polili benzinom i zapalili, a onda automobilom koji ih je čekao pobegli u nepoznatom pravcu. Sama činjenica da su se brzo oslobodili motora koji im je poslužio u likvidaciji, ali i način kako su izveli ceo prepad govori nam da su u pitanju profesionalci kojima ovo verovatno nije prvo ubistvo - kaže naš sagovornik i dodaje da je Stamenković u Nišu bio vođa "niškog klana", ali da se od dolaska u Beograd bavio legalnim poslovima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

BELVIL PUST NAKON STRAVIČNOG UBISTVA: Kafić u kome je upucan vlasnik ne radi do daljnjeg

- Ali to ne znači da mu taj biznis nije bio pokriće i za neke kriminalne poslove. Istraga trenutno ide u smeru obračuna narko-bandi, ali ne odbacuju se ni druge mogućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukmir

    1. avgust 2016 | 10:15

    Ne ocekujete valjda da ce te ih pronaci?Ako ih i nadjete, oni su tehniko a ko je narucio to nikad necete saznati.A u stvari sve znate okrecete glavu jer je i sa ove i one strane korist obostrana.Svima su prsti u tegli sa medom.Godinama u ovakvim situacijama ista recenica da je od ranije poznat i u kriminalnim vodama!Pojeo vuk magarca.

  • Zoja&M

    1. avgust 2016 | 11:25

    Istraga ide u pogresnom smeru, uostalom to se zna.Kod nas sve ide u pogrešnom smeru, sto bi značilo da ubice neće biti nadjene nikada kao i sve ostale.Smeće koje ugrožava pojedince u vrhu vlasti treba da se počisti. To nam je poznato iz 90-ih i onda je bilo kao šatro obračun podzemlja.Pa zna se gde je podzemlje narod još nije baš toliko prost.

  • Nikolaj

    1. avgust 2016 | 11:04

    Ovde je jedino policija neupotrebljiva.Sve nesposobnjakovici.Zaposlili se preko veze i partiskih knjizica.Bice sve gore.Ali izjava ovi su ubijali i ranije je najaca.Bolje cutite.Cutanje je zlato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA