SKANDAL U BUDVI: Nataša Ninković PREKINULA PREDSTAVU zbog divljanja iz kafane!

Glumica je prekinula izvođenje predstave "Prah" u Budvi

  • 6

Glumica Nataša Ninković prekinula je, zbog preglasne muzike iz lokala u blizini, izvođenje predstave "Prah" u Budvi u okviru festivala "Grad Teatar".

Muzika je bila preglasna i nju niko iz publike nije čuo tokom izvođenja predstave sa kojom su ona i Zoran Cvijanović obišli region.

Pobesnela Mirjana Karanović prekinula predstavu, sišla u publiku, i pogledajte šta je uradila! (VIDEO)

- Ovo je tortura nikada ovako nešto nisam doživela. Oni se sprdaju sa mojim radom - ljutito je rekla Ninkovićeva, proslavljena i dokazana multitalentovana umetnica i glumica Narodnog pozorišta u Beogradu.

(VIDEO) Naše najlepše mlade glumice igraju u predstavi i to ni manje ni više nego u stanu

Nijje bila raspoložena za razgovor, kako prenosi Pink, ali je na novinarsko pitanje šta je za nju sreća, rekla da u životu ništa slično nije doživela.

Printskrin: Youtube/Dejan Jankovic Printskrin: Youtube/Dejan Jankovic

- Što me pitaš o sreći, da li znate šta sam večeras doživela? Neka Budva odluči da li sam im potrebna, pa neka me onda pozovu. Možda sa predstavom “Gospođica” dođem, ali ne u Budvu. To će svakako biti Kotor, Podgorica ili Bar - naglasila je glumica.

Printskrin: Youtube/Dejan Jankovic Printskrin: Youtube/Dejan Jankovic

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Ninkovićevom, koja je kratko prokomentarisala da je na snimanju i da nema vremena da razgovara o nemilom događaju.

Pogledajte deo predstave:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahar

    1. avgust 2016 | 12:16

    Budva leglo seljacina... Samo da se razumemo Seljaci su gospoda, seljacine su nesto drugo.

  • AntiBot

    1. avgust 2016 | 12:06

    Zasto spajati nespojivo.... budvu, cg i kulturu. Ne znam sta je ona ocekivala

  • CG

    1. avgust 2016 | 13:01

    Budvani su stopostotne seljacine, gosti u Budvi, makar ovi nasi, takodje su vecinom seljacine, cim dolaze u metropoli seljackog, dps- ovskog turizma. A i postupak Natase, iako je razimijem, jeste jedan obicni hir umisljene velicine. Kad je prihvatila da odradi posao, trebala je zavrsiti do kraja ispostujuci publiku koja je dosla bez obzira na probleme sa glasnom muzkom. Po okoncanju predstave je trebala reci, dovidjenja i ne zovite me vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA