Baka Radmila svaki dan nasmejana prodaje cveće, ali iza njenog osmeha krije se NAJTUŽNIJA PRIČA (FOTO)

Niko ne može da ostane imun na sudbinu ove bake...

  • 41

Baka Radmila prodaje cveće na ulicama Novog Sada kako bi imala nešto da pojede tog dana. Ovo je njena priča, koja je rastužila sve.

Baka Jelena nije ni znala šta je Fejsbuk, a onda je preko noći postala ZVEZDA INTERNETA! (FOTO)

Novosađanka Dejana je fotografisala baku koju svaki dan viđa kod Futoške pijace. Kako kaže, ona prodaje baštensko cveće da bi imala para da nesto pojede.

- Dok je mogla peške je dolazila, sad više ne može, pa dolazi gradskim prevozom, čak iz Sajlova svaki dan od nekih 10 sati, pa kako kaže dok ne proda cveće - navodi Dejana.

Ona dodaje i da baka Radmila živi u veoma teškim uslovima, odnosno da nema muža, penziju, kao ni kuću, živi kao podstanar.

Foto: Dejana Madjercic Foto: Dejana Madjercic

- Prima od države socijalnu pomoć u iznosu od 7.000 din. koju daje za kiriju. I tako namučena svaki dan po ovim visokim temperaturama prodaje cveće da bi imala parče hleba. Baka Radmila nema kupatilo. Ali pored sve te muke ona je uvek čista, kulturna, ljubazna i nasmejana! - dodaje Dejana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    2. avgust 2016 | 00:06

    Rasplakala me je prica ove bake. Molim nadlezne u N.S. ali i sve one koji su u mogucnosti da pomognu, da ovoj napacenoj dusi omoguce da bar da starost provede u miru i da ne pati i ne muci se ovako! Kumim vas Bogom ljudi ako malo duse imate.A njoj neka dobro Bog da snage i zdravlja da izdrzi.

  • Bilja

    1. avgust 2016 | 23:58

    Starosti teska li si..jos teze kad je cekas na ovakav nacin,kad si odbacen od svih..kad nisi radno sposoban vise nikome ne trebas vise,dala bi ja njima 7 hiljada,pa nek zive..zalosno :-/ sugradjani dobre volje ako mogu bilo kako pomici baki,a baku Bog nek cuva jos..

  • ana

    1. avgust 2016 | 23:31

    ja sam od jedne bakice kupila buketic cveca napravljen od nevena, ruzmarina i lavande sa toliko umeća kao da ga je pravio največi stručnjak.Neko od niceg napravi remek delo.Socijalna sluzba je na redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA