≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 2. avgust 2016.

Dnevne novine u Srbiji za 2. avgust 2016. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama

  • 9

Dnevne novine u Srbiji za 2. avgust 2016. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Printskrin: Informer Printskrin: Informer

Srpski telegraf

Printskrin: Srpski telegraf Printskrin: Srpski telegraf

Politika

Printskrin: Politika Printskrin: Politika

Večernje novosti

Printskrin: Večernje novosti Printskrin: Večernje novosti

Kurir

Printskrin: Kurir Printskrin: Kurir

Danas

Printskrin: Danas Printskrin: Danas

Alo!

Printskrin: Alo Printskrin: Alo

Blic

Printskrin: Blic Printskrin: Blic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    1. avgust 2016 | 23:20

    U SVETI IMA 30 HILJADA FIRMI U VLASNISTVU FASISTA SA KAPITALOM OD PAR HILJADA MILIJARDI DOLARA!!! OBZIROM DA JE HINKI UMRO PRIRODNOM SMRCU U DUBOKOJ STAROSTI U ARGENTINI SIGURAN SAM DA CE SE POJAVITI NASLEDNIK!!! U SVIM PORAMA ZAPADNOG DRUSTVA NACISTI SU PRISUTNI I SVE STO SE DESAVA U EU I HRVATSKOJ NIJE SLUCAJNO!!! FASIZAM JE TABU TEMA ALI ONI SU PONOVO NA VLASTI I JACI NEGO IKADA!!!!!!!

  • Чудо једно шта се ради!

    2. avgust 2016 | 00:06

    Антикомунизам је постао глобални тренд, као начин одбацивања пређашњег типа уређења и док је у свету еволуирао у нову идеологију, која доприноси привредном и друштвеном успону, код нас на Балкану антикомунизам прераста искључиво у нови фашизам. У Србији квислинг Недић доживљава рехабилитацију, сматра се спасиоцем,,биолошке супстанце", а у Хрватској су у плану ревизије поступака против Анта Павелића и Макса Лубурића. Том приликом настају сукоби између екстремних националиста из обеју држава, иако ни једни, ни други не схватају колико су им позиције сличне(зато што су Недић и Павелић у току рата и те како сарађивали). У Србији се канонизује владика Николај, познат као антисемита(и као човек који је пружао подршку Љотићу и Хитлеру све док није завршио у логору на месец дана), а у Хрватској Степинац, који је директно за присилно покатоличавање преко двеста хиљада нехрвата. У Србији се пљеваљски свештеници Милорад Вукојичић-Маца(скраћено од мацола), Слободан Шиљак и Душан Пријовић(убице бројних цивила међу којима и мајке глумца Мише Јанкетића проглашавају свештеномученицима, а по Хрватској се све више слави убица Мирослав Филиповић(познат као фра-Сотона). Тек што смо се отарасили фашизма, а националистички и верски кругови му пружају подршку за ревитализацију. Ако неком прија фашизам-нек то задржи у своја четири зида, а нас нормалне-не дира!

  • Besan

    2. avgust 2016 | 00:08

    Trebalo je da se posle Drugog svetskog rata lepo izvrši denacifikacija(kao u Nemačkoj), pa ovakvih problema ne bi ni bilo. Zamislite da u državama koje su stravično propatile od fašizma(Rusiji i Srbiji) još uvek dejstvuju nacističke organizacije(,,Krv i čast"). To bi bilo kao da Kačavendi ostavite dete na čuvanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA