≫ 

TEŠKA NESREĆA U PROKUPLJU! Autobus udario u "jugo", poginula žena!

Prema nepotvrđenim informacijama, došlo je do bočnog kontakta pri čemu je vozač juga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta

  • 1

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Blace – Beloljin u blizini Prokuplja, u sudaru autobusa i vozila "jugo 45", žena (62) koja je bila na mestu suvozača u jugu je nastradala, dok je vozač, njen suprug (82), zadobio teške telesne povrede.

ŽESTOK SUDAR U PRIJEDORU: Motorom udario u "golfa", pa teško povređen

Autobus na redovnoj liniji Herceg Novi – Beograd koji se kretao iz pravca Blaca sudario se sa vozilom "jugo" koje se kretalo iz suprotnog smera.

Prema još nepotvrđenim informacijama, došlo je do bočnog kontakta pri čemu je vozač juga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Prema prvim nezvaničnim podacima do kojih smo došli, M.R. koji sa suprugom živi u Beogradu, vozilom „jugo“ kretao se iz Beloljina ka Blacu i u jednom trenutku sudario sa autobusom. Za sada se ne zna šta je uzrok nesreće, a uviđaj će se obaviti u toku dana. Oni u selu Beloljin imaju kuću i leti dolaze. Za sada M.R. još uvek ne zna da mu je žena stradala i nalazi se u prokupačkoj bolnici, gde ga je prebacila Hitna služba prokupačkog Doma zdravlja.

U toku je intervencija ekipe Sektora za vanredne situacije u Prokuplju, kako bi telo nesrećne žene izvadili iz smrskanog automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Japi

    2. avgust 2016 | 12:06

    mislim da jednom starcu od 82 god.nije mesto za volanom automobila!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA