≫ 

IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO I POČELA JE ISTRAGA: Videli su poruke od njegove devojke i odmah je uhapsili

Ništa nije bilo sumnjivo dok policija nije uzela telefon njegove devojke

  • 8

Roj Konrad Treći izvršio je samoubistvo u julu 2014. godine u Masačusetsu, SAD, a sada se njegovoj devojci Mišel Karter (19) sudi za drugostepeno ubistvo jer su otkrivene poruke koje je par razmenio na veče samoubistva u kojima ga Mišel hrabri da izvrši svoj plan.

Konrad III izvršio je samoubistvo 13. jula 2014. godine tako što se zaključao u svom automobilu i napunio ga ugljen-monoksidom. Karterova mu je u to vreme bila devojka, i sada je na suđenju na Vrhovnom sudu Masačusetsa za ubistvo bez predumišljaja.

Tokom istrage nakon samoubistva, detektivi su otkrili jezive poruke u telefonu pokojnika, u kojima ga njegova devojka nagovara da se vrati u automobil kada je zbog straha izašao. U jednoj od prvih poruka, Mišel mu kaže:

-Mislim da tvoji roditelji znaju da si na lošem mestu. Ne kažem da oni žele da to uradiš, ali iskreno verujem da mogu to da prihvate. Znaju da ne mogu ništa da učine. Pokušali su da pomognu. Svi su pokušali, ali došao si do trenutka kada niko ne može ništa da učini kako bi ti pomogao, čak ni ti sam. Mislim da i tvoji roditelji znaju da si stigao do tog trenutka.

HOROR NA RTNJU: Muž i žena otišli da se pomire, on je ubio, pa izvršio samoubistvo

- Rekao si da ti je majka videla ono o samoubistvima na kompjuteru i nije ništa rekla. Mislim da zna da o tome razmišljaš i da se pripremila za to. Svi će biti tužni neko vreme, ali će preći preko toga i nastaviti dalje. Neće biti u depresiji, neću to dozvoliti. Znaju koliko si tužan, i da ovo radiš da bi bio srećan, i mislim da će razumeti i prihvatiti to. Uvek ćeš biti u njihovim srcima.

Kada joj  je Roj III da se plaši da umre i da je nervozan, Karterova ga je ohrabrila rekavši mu da je to "u njegovom najboljem interesu".

- Ne budi uplašen. Već si doneo ovu odluku, i ako ne uradiš to večeras, stalno ćeš razmišljati o tome i bićeš mizeran do kraja života. Najzad ćeš biti srećan na nebu. Neće biti više bola, loših misli i briga. Bićeš slobodan. Uredu je da si uplašen, to je normalno. Mislim, umrećeš uskoro. Zabrinula bih se da nisi uplašen, ali znam koliko ovo želiš i koliko želiš da budeš srećan. Moraš da se suočiš sa strahovima ako nešto zaista želiš.

Mladić je i dalje bio prestrašen zbog svoje odluke, i zabrinut da neće uspeti. Onda govori svojoj devojci da nije siguran da li da to uradi ili ne.

- Znači nećeš to uraditi. Sve ovo ni zbog čega. Zbunjena sam. Bio si tako spreman i odlučan.

Onda mu je rekla da je pravi trenutak za to, i da je "sad ili nikad".

- Samo idi negde u svom kamionetu, ionako nema nikoga sada. Ako ne uradiš to sada, nećeš nikada. Možeš da kažeš da ćeš sutra, ali verovatno nećeš. Večeras? Volim te.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dečko je očigledno i dalje oklevao, što njegova devojka nije shvatila, pa je nastavila da ga nagovara, verovatno zato što je mislila da je to najbolje za njega.

- Toliko oklevaš jer previše razmišljaš o tome i samo odlažeš. Moraš to da uradiš. Što više odlažeš, to će te više mučiti. Spreman si i pripremljen... Nema više odlaganja. Nema više čekanja.

- Mislila sam da želiš ovo da uradiš. Ovo je pravo vreme i spreman si. Samo to uradi. Ne možeš više da živiš ovako. Ne možeš više ovako svaki dan.

Konrad Roj III je rekao da zna da previše razmišlja o tome, na šta je Mišel odgovorila:

- Znam. Samo moraš da uradiš kako si rekao da ćeš uraditi. Hoćeš li sada?

Poslednje reči koje joj je dečko poslao bile su: "Uskoro sam tamo".

Druge poruke koje su našli otkrile su da je nakon samoubistva njenog dečka, Mišel poslala drugarici poruku u kojoj je rekla:

- Iskreno, mogla sam da ga sprečim. Bila sam na telefonu sa njim i izašao je iz auta jer je bilo mnogo ugljen-monoksida i on se uplašio. Ja sam mu rekla da se vrati unutra.

Iako su njeni branioci pokušali da nagovori sudiju da ne prihvati poruke kao dokazni materijal, nije im uspelo, pa su one najbolji dokaz protiv nje.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    2. avgust 2016 | 20:24

    Po svemu ovome moze se pretpostaviti da je momak bio psihicki nedozrela licnost koju je trebalo lijeciti i pratiti ona je to znala i tako podlo ubila momka da je to za svaku osudu , ona je hladnokrvni ubica i ovo joj samo daje vijetar u ledja da jos bezobraznije nastavi i ubije jos koga , stresno kakvih olosa na ovoj nasoj planeti ima .

  • Nana

    2. avgust 2016 | 15:59

    Ludača

  • Mirko

    2. avgust 2016 | 15:28

    Bolesnica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA