≫ 

"OVAJ DEČAK ĆE VASKRSNUTI JER DECA SU ČISTA": Mali Dušan (5) uz jecaje porodice sahranjen na groblju Zbeg

- Reči utehe za porodicu ne znam koje su. Dušan će vaskrsnuti, Gospod je obećao jer su deca čista. On je anđeo - rekao je sveštenik na grobu

  • 7

Dušan Nikolić (5), koji je nastradao u pekari u Borči neposredno pred njeno otvaranje, sahranjen je danas na borčanskom groblju Zbeg. Roditelji, rodbina i prijatelji jecajući su ispratili na večni počinak voljenog dečaka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Reči utehe za porodicu ne znam koje su. Dušan će vaskrsnuti, Gospod je obećao jer su deca čista. On je anđeo, Gospod ga je blagoslovio i udostojio ga da bude u naručju Avrama. A koliko nas će to doživeti. Treba da se pomolimo Bogu da porodica dobije snagu da ovo prebrodi, jer velika su iskušenja i bol. Kada si me pozvao, Radiša, i ispričao šta se desilo, od tog momenta mi te reči ne izlaze iz glave. Možda mu je trebao biser u rajskoj basti. Smiluj se, Gospode - rekao je sveštenik na grobu, nakon čega je dečak sahranjen.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

HTEO JE DA BUDE PEKAR, KAO TATA: Ovo je mali anđeo koji je nastradao u Borči

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Majka i otac nisu imali snage da plaču, kukaju, samo su se grobljem prolamali jecaji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    2. avgust 2016 | 17:39

    Boze kako strasna tragedija.Danas sam bila u crkvi i zapalila svecu decaku koga ne znam ali me u grudima steze od kad sam cula za tragediju jer sam majka i jer verujem da je bol njegovih roditelja nemerljiv.Malom adjelu neka je vecna slava a roditeljima neka Bog da snage da nastave da zive.

  • Mirjana

    2. avgust 2016 | 17:42

    Da postoji bog nebi se ovakve strahote dogadjale a te price uzeo ih bog to bi uradio u snu a ne na najstrasniji i najbolniji nacin a roditelje osudio na najteze strahite i bol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA