Leonardo Dikaprio organizuje večeru za Hilari Klinton. Šokiraćete se kada vidite cenu ulaznice!

Zvanična kandidatkinja Demokratske stranke za američke predsedničke izbore Hilari Klinton posetiće Los Anđeles u drugoj polovini avgusta i prisustvovaće događaju pod nazivom "Razgovor sa Hilari"

  • 10

Leonardo Dikaprio ugostiće kandidata Hilari Klinton na večeri za prikupljanja sredstava za predsedničku kampanju Demokratske partije 23. avgusta, prenosi magazin "Varajeti".

SIMPSONOVI MRZE TRAMPA: Mardž i Homer će glasati za Hilari!

Zvanična kandidatkinja Demokratske stranke za američke predsedničke izbore Hilari Klinton posetiće Los Anđeles u drugoj polovini avgusta i prisustvovaće događaju pod nazivom "Razgovor sa Hilari".

Ulaznice za ovaj događaj koštaju 33.400 dolara, od čega će 2.700 dolara ići direktno u kampanju Klintonove, a ostatak Demokratskom nacionalnom veću i državnim i lokalnim strankama.

Kako "Varajeti" navodi, noć ranije, mnošto holivudskih imena takođe organizuje prijeme na kojima će skupljati novac za podršku Klintonove, a gosti za ulaz na neku od večera izdvajaju od 2.700 dolara do čak 100.000, za što osim večere dobijaju i fotografisanje sa Klintonovom.

Dikaprio nije prvo veliko holivudsko ime koje podržava potencijalnu prvu ženu na mestu predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Američki producent Harvi Vajnštajn prikupljao je priloge za demokrate u junu, Džordž Kluni i njegova supruga su organizopvali donatorsko veče za demokrate u martu, a glumac Bredli Kuper prisustvovao je konvenciji demokrata na kojoj je Klintonova zvanično nominovana za predsedničkog kandidata ispred Demokratske stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. avgust 2016 | 18:29

    DOK JE OVACA BICE I VUNICE!!!

  • RSK...

    2. avgust 2016 | 18:40

    E sad si stvarno usrao motku !!! To ti nije trebalo, bolje nastavi da ganjaš one manekenke!!!

  • INFO

    2. avgust 2016 | 20:29

    Zar i ti ? Jos joj PLACAS veceru, ej placas joj kao da ona sirota nema... Cela amerika od poznatih se urotila protiv donalda jr trumpa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA