U TOKU JE DRAMA U RIJU: Obračun policije i krijumčara droge, ima mrtvih i ranjenih u pucnjavi!

U sukobima u severnoj faveli Alemao učestvuje 450 policajaca i više desetina kriminalaca, brazilski mediji navode da ima ubijenih i ranjenih

  • 0

Dva dana pre početka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, u policijskoj akciji u jednoj od favela Rio de Žaneria došlo je oružanog sukoba između brazilske policije i krijumčara droge, koji je još uvek u toku.

U sukobima u severnoj faveli Alemao učestvuje 450 policajaca i više desetina kriminalaca.

Brazilski mediji navode da ima ubijenih i ranjenih, dok je AP preneo da je u akciji samo lakše ranjen jedan od pripadnika policije.

TINEJDŽERI S PUŠKAMA ČUVAJU SVOJ KRAJ: Najkrvaviji deo Rija de Žaneira je na 15 minuta od Olimpijskih igara (FOTO)

AP je javio da je policija uhapsila 10 osumnjičenih kriminalaca u akciji u Alemau, jednoj od najopasnijih favela Rio de Žaneira.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Policija je istragu protiv jedne od kriminalnih grupa iz favele Alemao započela pre godinu dana pošto je jedan od tajnih agenata ubačen među kriminalce.

Razbojnici u Riju opljačkali paraolimpijku?!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Lokalna tv stanica je prikazala snimke jakih policijskih snaga na ulazu u favelu, a policiji pomaže i nekoliko helikoptera.

Puca se na sve strane. Lokalno stanovništvo se zatvorilo u kuće, a deca danas nisu išla u školu - kazala je jedna žena koja živi u faveli.

U faveli Alemao živi oko 70.000 stanovnika.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA