≫ 

STOJAN KUPUSOVIĆ PRETUČEN U AMERICI: Upali mu u kuću, udarali ga po glavi i OPLJAČKALI (VIDEO) (FOTO)

Stojan je iz BiH i ne govori engleski, a taj dan bio je sa suprugom kući, i krenuo je ka vratima kada je neko pokucao

  • 10

Bosanac Stojan Kupusović napadnut je usred bela dana u svojoj kući u Sent Pitersburgu, u Floridi, kada su u prostorije upali naoružani pljačkaši i oteli 1.700 dolara. Tom prilikom oni su tukli Stojana i njegovu suprugu, a cela priča videla je svetlost dana kada su oni za lokalne vesti ispričali šta ih je snašlo.

MLADIĆ (22) UKRAO 200 LITARA RAKIJE: Vlasnik u neverici kada je otkrio pljačku! 

Stojan Kupusović na snimku pokazuje modrice na glavi, koje su mu napravili napadači tokom upada u kuću. Stojan je, inače, iz BiH i ne govori engleski, a taj dan bio je sa suprugom kod kuće, i krenuo je ka vratima kada je neko pokucao.

- Kada sam otvorio, samo su me gurnuli na zemlju i držali uperen pištolj. Počeli su me udarati, kao i moju suprugu. Nije mi za novac, ali zašto su me morali udariti - kaže Stojan, dok njegov sin Ljubiša Kupusović prevodi.

Stojan kaže da su bila tri napadača, sva trojica naoružana, te da su pretražili sve i odneli 1.700 dolara, koje su on i supruga Stana imali u kući, koja se nalazi na raskršću 25. Avenije i 26. ulice.

- Rekao mi je da su ga napadači udarali tri-četiri puta, baš kao i moju majku - kaže Ljubiša.

On veruje da su njegovi roditelji bili meta napada, jer je on vodio posao iz dvorišta. Naime, on je prodavao automobile i gume i veruje da su napadači čekali da on ode do grada, kako bi napali roditelje.

Printksin: Youtube/WFLA News Channel 8 Printksin: Youtube/WFLA News Channel 8

- Verovatno su mislili da u kući imam više novca. Sad više ne znam ni da li ću prodavati automobile i gume ovde, jer se bojim da će se vratiti”, kaže Ljubiša.

Inače, nadzorne kamere iz okolnih dvorišta snimili su napadače kako beže nakon napada, a policija i dalje traga za njima. Ipak, ono što je najstrašnije svakako je da se cela drama desila po danu, negde oko podne. Šarlot Klevel, koja živi u blizini kaže da nije jednostavno kada čuju da se nešto ovakvo desilo.

Printksin: Youtube/WFLA News Channel 8 Printksin: Youtube/WFLA News Channel 8

- Svi smo oprezni, posebno pazimo kada nekome otvaramo vrata, ali ovo je stvarno zastrašujuće - kaže ona. Ljubiša kaže da planira da instalira nadzorne kamere u kući, kako se nešto slično ne bi opet desilo. Iz policije Sent Pitersburga apeluju na građane da jave ako primete osumnjičene. Ono što se zna jeste da su napadači u ranim dvadesetim i da su pobegli sa sivim “ford escape”.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Nezavisne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dfd

    4. avgust 2016 | 15:06

    a ko ce drugi nego crnci i onda se cude sto ih policija ubija namjerno sto ih je manje manje ce kriminala i terora nad bjelcima biti

  • Aleks

    4. avgust 2016 | 13:55

    Trazis djavola tamo.

  • 1389

    4. avgust 2016 | 13:34

    Prodaj sve to i dodji u Srbiju da ziviš, u Ameriku veliki kriminal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA