DRAGICA I DRAGAN MARIĆ PRAVE SEBI ZADUŠNICE: Zovu 200 gostiju, među njima i Dodik! (POGLEDAJTE POZIVNICE)

- To je apsolutno pogrešno, nikada me niko nije zvao ni na šta slično. Prvi put čujem da se priprema zadušna večera za živog čoveka. Ja to ne odobravam - rekao je svštenik

  • 10

Bračni par Dragica i Dragan Marić iz sela Pojezna kod Dervente u BiH organizuju sebi zadušnu večeru sa više od 200 gostiju.

Dodik: Srbi su uvek svoje delili, a drugi su mislili da sve što pripada Srbima, pripada i drugima!

Večera će biti održana 20. avgusta u centru mesne zajednice Osinja.

Dragan Marić (61) rekao je da već duže vreme planira okupljanje rodbine i prijatelja u vidu zadušne večere u čast njega i njegove supruge.

-Pre godinu dana sam podigao spomenik sebi i ženi, a pošto nemamo dece, hoćemo da napravimo zadušnu večeru, da kada umremo niko ne mora da se muči oko toga- objasnio je Marić.

Unajmili su muzički bend, nabavili mnogo hrane i pića, a voditelj programa biće Danica Paradžiković, voditeljka "Valentino televizije". Domaćin obećava dobar provod svima koji dođu.

Foto: istinito.com Foto: istinito.com

Igraćemo i veseliti se do zore, a ja ću pročitati i dva oproštajna pisma o sebi i svom životu. Javno ću se zahvaliti kumu, najboljem prijatelju i majstoru koji mi je napravio spomenik - kaže Marić, i dodaje da će mu počasni gosti na večeri biti načelnik opštine Dervente Milorad Simić i Mara iz muzičke grupe "Mara i Derventske lole".

Voleo bih da mi Mara zapeva sa šargijom, ali joj je muž umro prošlog oktobra, pa ona neće pevati dok se ne navrši godinu dana od njegove smrti. Pozvao sam i sveštenika, ali je odbio, tako da ćemo samo zapaliti sveću i neko će pročitati Oče naš.

Marić je po zanimanju kuvar, penziju je zaradio spremajući hranu na brodu u Novom Sadu, gde je dugo živeo. Za sebe tvrdi da je "vrsni ljubavnik" i da se zabavljao sa više od 1.000 žena.

Sa Dragicom sam u braku od 2000. godine, i ona mi je treća supruga, ali sam po nekoliko meseci nevenčano živeo sa preko 1.000 žena i kome god da pričam, niko mi ne veruje.

Sa osmehom kaže i da ga baš briga da li mu veruju ili ne, jer su njegova sećanja živa i seća se do detalja svake žene koju je pogledao i poljubio. Sveštenik koga je pozvao, Jovo Marković, kaže da je odbio poziv jer se crkva sa tim ne slaže.

To je apsolutno pogrešno, nikada me niko nije zvao ni na šta slično. Prvi put čujem da se priprema zadušna večera za živog čoveka. Ja to ne odobravam - rekao je svštenik.

Za ovaj svečani dan, Marići odštampali pozivnice i poslali na više od 200 adresa. Po jednu su poslali i predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijerki Željki Cvijanović.

Mnogo volim Dodika i Cvijanovićevu, iako još nisu potvrdili dolazak, bio bih presrećan kada bi došli bar na kratko - rekao je Marić.

Foto: istinito.com Foto: istinito.com

Pozivnice su poslate i na adrese više medijskih kuća.

- Dolazak su nam potvrdile četiri televizijske kuće, kao i nekoliko novinara štampanih medija. Za njih ću organizovati prijem ispred svoje porodične kuće, nakon čega ću ih povesti na groblje u obilazak svog spomenika, pa ćemo svi zajedno u restoran na zadušnu večeru - kaže Dragan Marić.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA