POMAMA ZA VAUČERIMA ZA LETOVANJE: Prijavilo se oko 40.000 građana za odmor u Srbiji

Od 4. januara, kada je počela akcija podele vaučera, do danas ukupno se prijavilo 39.616 građana, najviše penzionera, koji su za odmor u najvećem broju izabrali Prolom banju, Zlatibor, Banju Koviljaču, Lukovsku banju i Kopaonik,

  • 0

Gotovo 40.000 građana je u ovoj godini koristilo vaučere za odmor u Srbiji. Među njima je najviše penzionera, gotovo 60 odsto, najčešće destinacije su banje i planine.

Pošta će efikasno obaviti posao sa vaučerima za odmor u Srbiji!

Prema podacima Ministarstva trgovine i turizma, od 4. januara, kada je počela akcija podele vaučera do danas, ukupno se prijavilo 39.616 građana koji su za odmor u najvećem broju izabrali Prolom banju, Zlatibor, Banju Koviljaču, Lukovsku banju i Kopaonik.

Od ukupnog broja prijavljenih građana, najviše su penzioneri - 22.640 (57,1 odsto). Potom slede zaposleni čija primanja ne prelaze 60.000 dinara (12.952 ili 32,7 odsto). Oko devet odsto, tačnije 3.567 su nezaposleni, a 173 (0,4 odsto) su osobe koja ostvaruju pravo na dodatak - pomoć i nega.

SRBI LETUJTE U SRBIJI: Evo šta vam je potrebno da dobijete 5.000 dinara za vaš ODMOR IZ SNOVA!

Izvor:Prolombanja.com Izvor:Prolombanja.com

Najviše korisnika za vaučere prijavilo se iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Pančeva, Zrenjanina, Čačka …

Trenutno je građanima na raspolaganju 635 ugostiteljskih objekata u kojima mogu da realizuju svoje vaučere, al lista se ažurira svakog petka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA