ODRON NA PRUZI BEOGRAD-BAR: Železnički saobraćaj u prekidu

Nadležne službe „Infrastrukture Železnica Srbije" a.d. rade na otklanjanju posledica odrona na pruzi, koja će prema procenama trajati najmanje 24 časa

  • 3

Železnički saobraćaj na delu barske pruge između stanica Prijepolje teretna i Lučice u prekidu je od nedelje od 15 časova, zbog odrona na pruzi koji još nije uklonjen.

Za putnike u međunarodnim vozovima na relaciji Beograd-Bar-Beograd, kao i Subotica-Bar-Subotica „Srbija Voz" a.d. će organizovati prevoz do i od stanice Prijepolje teretna, Željeznice Crne Gore od Bijelog Polja do Bara i obrnuto, a na relaciji Prijepolje teretna-Bijelo Polje biće organizovan autobuski prevoz, navedeno je u saopštenju.

POSLE 40 GODINA: Započeta rekonstrukcija pruge Beograd–Bar!

Srbija Voz" a.d. je juče organizovao autobuski prevoz putnicima dnevnog voza za Bar koji su iz stanice Beograd krenuli u 09:10. Putnici su nastavili putovanje vozom iz Bijelog Polja do Bara.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Putnički voz iz Beograda za Vrbnicu u 10:30 saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Beograd u 06:55, polaziće iz stanice Prijepolje teretna u 07:40 za Beograd.

Putnički voz iz Užica za Vrbnicu u 02:36, saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Užice u 19:05, polaziće iz stanice Prijepolje teretna za Užice u 19:49.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Zbog nastalog prekida saobraćaja na navedenom delu barske pruge „Srbija Voz" a.d. neće moći da organizuje prevoz praćenih automobila dok se ne završi sanacija pruge.

Nadležne službe „Infrastrukture Železnica Srbije" a.d. rade na otklanjanju posledica odrona na pruzi, koja će prema procenama trajati najmanje 24 časa.

Putnici će blagovremeno biti obavešteni o normalizaciji saobraćaja.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Ostali vozovi saobraćaju preme važećem redu vožnje, kaže se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starac Soća od stotinu ljeta

    8. avgust 2016 | 13:42

    Sećam se,k'o juče da je bilo,kada je započeta gradnja pruge...Sada im predlažem da,u okviru ove rekonstrukcije,izgrade pešačku stazu duž svih 498km pruge, jer se u ovih 40 godina pokazalo da je neophodna i da će omogućiti brži dolazak do Podgorice i Bara!

  • darko

    8. avgust 2016 | 10:05

    Utisao u Bar sa plavim vagonom a vratio se sa lokalnom koji saobraca na relaciji Beograd-Pancevo i bez spavacih kola. Najbolji smo u organizaciji kada su vanredne situacije u pitanju. Samo napred Srbijo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA