NEOPISIVA TUGA: Ovi mladići su poginuli jezivoj nesreći u Surčinu

Jutros oko 5 časova ujutu u Surčinu dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj su tri lica izgubila život

  • 9

Trojica mladića, Branislav Ristić (29) iz Surčina, Milan Radak (34) i Dejan Trifunović (35) iz Jakova poginuli su rano jutros na putu u Surčinu, vraćajući se sa proslave seoske slave u susednom Jakovu.

STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SURČINU: Trojica mladića poginula na okretnici autobusa 601!

Teška saobraćajna nesreća dogodila se nešto posle 5 časova izjutra. Pretpostavlja se da su mladići iz Jakova kolima vozili svog prijatelja Ristića iz Surčina kući nakon noćnog provoda, da bi se kasnije vratili u svoje selo.

Najstariji, Dejan Trifunović radio je kao auto-limar u Jakovu i živeo je sa ocem.

– Bio je dobar dečko, mrava ne bi zgazio - ispričali su njegovi prijatelji koji su se okupili ispred porodične kuće, nakon što je Dejanov otac prepoznao patiku svog sina, prenosi "Blic".

Foto-ilustracija: Uglješa Rašević Foto-ilustracija: Uglješa Rašević

Njegov drug iz istog sela, Milan Radak, za sobom je ostavio suprugu i dvoje dece.

– Bio je čovek za primer, nikad ništa loše nisam čuo o njemu  – rekao je jedan od njegovih prijatelja koji se zatekao ispred kuće. I ispred porodičnog doma Radak okupili su se rodbina i prijatelji koji su jutros ostali zatečeni tragičnim vestima.

Najmlađi poginuli, Branislav Ristić (29), živeo je u Kotoru, gde je studirao nautiku. Želeo je da bude kapetan kao njegov otac Dragiša.

– Nisam znao šta me je snašlo kada mi je drug jutros javio šta se desilo. Znam ga otkad je bio dete, bio je dobar dečko  – rekao je komšija porodice Ristić, Ilija Ljevar.

U automobilu je bio i četvrti mladić A.S (21), takože iz Jakova koji je u teškom stanju prevezen u Hitnu pomoć.

– Nadam se samo da će da se izvuče, da će da preživi... Bio je sinoć sa Milanom  – rekao je drug povređenog mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    8. avgust 2016 | 20:43

    Ovaj skroz desno ni na ovoj slici nije bio trezan! Ljudi sta vam je, kad se napijete uzmite taxi nemojte ludovati, biste u igrici, zivot je samo jedan

  • O boze

    8. avgust 2016 | 23:40

    Gde se to juri, zašto se divlja, seda za volan u pijanom stanju? Meni se danas desilo (mada je ti česta pojava) da mi se budala prikači i maltene uđe u gepek. Ubrzam da ga okačim ali ne vredi, na mosticu gde prvenstvo imaju vozila iz suprotnog smera ja nisam smeo ni da dodirnem kočnicu (jer bi mi ušao do haube) a tek da stanem. Za dlaku sam izbegao čeoni sudar da bi on posle mosta krenuo u preticanje a u susret nam ide kamion. Sreća pa sam iz menta skenuo na zemljani put pored, inače bi svašta bilo. Da stvar bude gore, na njegovom zadnjem sedištu skaču deca..eej sa takvom ludakom vožnjom decu voziš, ako već ne mari za moju,

  • Micko

    8. avgust 2016 | 20:18

    Alkohol je opasan, to trebaju svi vozaci da shvate.N e pijte ni kap kad sedate u kola!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA