≫ 

Putin traži da SRPSKA VOJSKA pomogne u Siriji!

- Osim odgovora međunarodnih humanitarnih organizacija, predloženo je konkretno učešće ministarstava odbrane jednog broja zemalja u dostavljanju humanitarne pomoći u Alep - navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva odbrane

  • 36

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da računa na praktičnu pomoć srpske i kineske vojske u sprovođenju humanitarnih operacija u sirijskom gradu Alepu.

Izveštavao je sa ulica razorenog sirijskog grada, a onda je iza njega EKSPLODIRAO TENK!

- Osim odgovora međunarodnih humanitarnih organizacija, predloženo je konkretno učešće ministarstava odbrane jednog broja zemalja u dostavljanju humanitarne pomoći u Alep - navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva, a prenela je agencija TAS.

- Ministarstvo je zahvalno Republici Srbiji i Narodnoj Republici Kini, koje su prve podržale rusko-sirijsku inicijativu za realizaciju humanitarne operacije. Računamo na dalje praktične korake Ministarstava odbrane tih zemalja u podršci ruskih napora za obezbeđenje humanitarne pomoći stanovništvu Alepa - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zabrinut

    9. avgust 2016 | 14:26

    Pa mi sebi ne možemo da pomognemo...

  • Pravda

    9. avgust 2016 | 14:38

    Ne radi se o vojnom ucescu u bitkama nego o HUMANITARNOJ AKCIJI!!!

  • Nik

    9. avgust 2016 | 14:58

    Sta je srbende kada treba da se ide kuku lele a kada Ameri i Svabe buse pa sto nam rusi nepomazu. Netreba Putinu nasa vojska pilicari nego malo da nam ucini da izadjemo iz misje rupe. Pa Crnogorci i Makedonci imaju svoje vojnike u Avganistanu po 20 komada cisto da se kaze da je medjunarodna vojna intervencija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA