MUTNA DRINA SKRIVA ANDREJEVO TELO: I dalje ni traga od nastradalog Slovenca (VIDEO)

Ronioci i vatrogasci će i sutra nastaviti pretraživanje Drine,a hidroelektrana Mali Zvornik tokom dana smanjuje protok vode da bi im omogućili lakše pretraživanje

  • 12


Za telom Slovenca Andreja Beuca (34) koji je nakon skoka sa mosta u Drinu nestao u vodi i danas su bez uspeha tragali pripadnici ronilačkih klubova "TRB" iz Bijeljine i "Nemo" iz Brčkog, kao i  Profesionalne vatrogasne jedinice  iz Zvornika.

ANDREJ JE PREŽIVEO OPASAN SKOK U NERETVU, A U DRINI JE NESTAO: Šta je to drugačije uradio sada? (VIDEO)

Član Ronilačkog kluba "Nemo" Neđo Mićić Tulija rekao je Srni da su pretraživali korito Drine od polazne tačke nizvodno do Tršića i da nisu pronašli Andreja Beuca, dodavši da su ronioci premoreni.

 - Pretraživali smo Drinu površinski, što iziskuje neprestano hodanje vodom i pojačan fizički napor, a to maksimalno zamara - rekao je Mićić. On je podsetio da u današnjoj potrazi nije bilo ronjenja, jer je voda mutna, a vidljivost minimalna.

 - Zbog mutne vode zaranjanje je rizično za ličnu bezbednost ronilaca, a pretragu smo vršili, prema ranijim iskustvima, i u "sklonjenim" delovima ili takozvanim "džepovima" Drine, jer se nikada ne zna gde će matica reke da usmeri telo - rekao je Mićić.

Printskrin: Youtube/Poligraf News Printskrin: Youtube/Poligraf News

On je najavio da će i sutra ronioci i vatrogasci nastaviti pretraživanje Drine od polazne pa do tačke do koje stignu i dodao da je moguće da sutra u potragu budu uključeni ronioci iz Slovenije.

ANDREJ JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU KAD JE SKOČIO: Bivši reprezentativac Nenad Arsenić otkriva moguć uzrok tragedije (VIDEO)

Hidroelektrana Mali Zvornik tokom dana smanjuje protok vode da bi roniocima i vatrogascima olakšali pretraživanje Drine i priobalnog pojasa. Beuc je nestao, 7. avgusta, nakon skoka u Drinu oko 16.50 časova. On je nakon skoka sa visine od 20 metara sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića izronio, ali je potom nestao u vodi. Beuc je nastupio na takmičenju u skokovima, koje je organizovano u okviru manifestacije "Zvorničko ljeto".

Spasioci u čamcima nisu uspeli da mu pomognu, a takmičenje je odmah prekinuto. Zvornička Gradska uprava izrazila je saučešće porodici Beuca, koja je doputovala u Zvornik. Takmičenje u skokovima u Drinu sa mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića organizovale su zajedno opština Mali Zvornik i grad Zvornik.

Ovo je kobni skok u Zvorniku:

Pročitajte još:

SPASIOCI TRAŽE ANDREJA U RECI: Možda ga nikad neće pronaći, jer se to dešava na Drini (VIDEO)

DA LI JE ANDREJA NEŠTO POVUKLO NA DNO? U 9. sekundi izranja, pruža ruku, a onda nestaje… (VIDEO)

JEZIVI SNIMCI: Andrej je skočio sa mosta u Drinu i – NESTAO! (UZNEMIRUJUĆE)

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    9. avgust 2016 | 22:01

    U drini i savi ima opasnih kapitalnih somova Trebalo bi ronioci da pretraze mesto gde je potonuo u naci ce ga sigurno zakacenog za granje u dubini.ronio sam u savi i video gomile domacih zivotinja kako trule u vodi a ogromni somovi se hrane njima

  • Realno

    10. avgust 2016 | 02:30

    Nije tesko proguglati malo i videti da recni somovi mogu imati do 200 kg, duzine 2,5 m,max starosti 35 godina!!! S obzirom da su u tu reku bacani ljudi i zivotinje pre 20 godina na zalost za vreme rata zasto se cudimo ako stvarno postoje somovi te velicine i kilaze!?!? Mozda nije to uzrok mozda je vir ili teska povreda skakaca ne znam ali sam na osnovu vecine komentara napisao da Drina mozda stvarno ima velikih somova? Daj Boze da se telo nesrecnog mladica pronadje prvenstveno da ga porodica dostojno sahrani a potom i da saznamo sta se stvarno desilo i da li su mogli da ga spasu oni debili u camcima. Oni su delovali kao na seoskoj utakmici kad das marker prvom na koga naidjes da bude redar pa su mislili da to moze i na ovakvom odgovornom mestu!!!

  • Mat

    10. avgust 2016 | 10:24

    Dobro rečeno,Realno! Spasioci su stvarno izgledali kao debili,ko da su prvi puta na rijeci,sramotno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA