"DEVOJČICA JE UŠLA U SOBU SPUŠTENIH GAĆICA I SELA PORED MENE": Bizarna odbrana čoveka optuženog za PEDOFILIJU

Meštani sela Deviči, gde se užas i dogodio, u šoku su i ne mogu da veruju, mada postoje i oni koji ga brane

  • 4

Muškarac N. P. iz Ivanjice uhapšen je u momentu kada ga je majka devojčice (4) zatekla u sobi sa spuštenim pantalonama, a na saslušanju u tužilaštvu rekao je da nije hteo da izvrši bludne radnje, već da je gledao slike golih žena i da se uzbudio, a da je u tom momentu ušla devojčica u sobu.

- Sedeo sam u sobi i gledao fotografije golih žena, što me je uzbudilo, a devojčica je iz kupatila ušla u sobu spuštenih gaćica i pantalona i popela se na krevet. Nisam hteo ništa da joj uradim, samo sam želeo da je obučem - rekao je N. P. na saslušanju, prenose beogradski mediji.

Majka devojčice prijavila ga je kada ga je zatekla spuštenih pantalona sa ćerkom.

UŽAS U IVANJICI: Majka uhvatila komšiju sa spuštenim pantalonama ispred četvorogodišnje ćerkice!

- On je stric devojčice i ostao je kod kuće da je pričuva dok su roditelji bili u prodavnici, a baka završavala kućne poslove. Majka devojčice je najpre ispričala da ga je, ušavši u sobi, zatekla sa spuštenim pantalonama. Međutim, kasnije nije želela ni da potvrdi niti da demantuje tu tvrdnju, a N. P. je odmah uhapšen - rekao je izvor blizak istrazi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Meštani sela Deviči, gde se užas i dogodio, u šoku su i ne mogu da veruju.

- N. ovde živi s majkom i bratom, dok mu je jedan brat oženjen i sa suprugom stanuje u Beogradu. On se često selio, tako da je do sada živeo u Crnoj Gori, Beogradu i Kraljevu. Navodno, on i otac devojčice dve godine nisu u kontaktu, iako su veoma bliski rođaci - tvrde komšije i navode da je N. P. noć pre ovog događaja bio na žurki i da se požalio da je mamuran.

Međutim, neki od meštana ga brane i tvrde da mladić nije kriv.

- Nije to baš tako kao što su mediji preneli. Nisu ni oni sigurni šta su videli. Kad sam ga ugledao, sedeo je na krevetu i bio je obučen - rekao je jedan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    10. avgust 2016 | 08:29

    Za vreme dok mu je devojcica poverena na cuvanje on je gledao pornografiju i masturbirao! Kakva prica!

  • mira

    10. avgust 2016 | 08:06

    Divno!!! Pruzite mu podrsku, sakrijte pedofila!!! Vrlo pametno!!!! Boze sacuvaj, da li je moguce da neko hoce da ga zastiti, kao "nije htio"???

  • Djuro

    11. avgust 2016 | 16:40

    Metak!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA